Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo ne dati gejevima da usvajaju a ostalima ne nametati previsoke materijalne vec moralne standarde
moralni standardi koje diktira komentator kliksa
Vecina djece po nasim domovima i ne moze biti usvojena jer nije rijeseno pitanje njihovog starateljstva, tj.bioloski roditelji zadrzavaju odredjen procenat starateljstva nad djetetom iako ono stanuje u domu.
Ne zna se sta nas vise handri - zakoni ili bezakonje..
Nikako djecu pederima!!!
@Trump2020 Nije sam u Bosni problem da imaju djecu normalnim putem. Osvojiti djecu je opcija i dobro da je ima. A vantjelesna je kod nas izgleda i sad tabu tema.. Sramota bla bla bla.. A nije ljepo isto da se nećuvaju pa djecu u dom itd..
Usvajanje se mora liberalizirati. Koliko je samo parova ovdje koji ne mogu imati djecu zbog reproduktivnih problema... Nema boljeg čovjeka od onog koji djetetu pruži sretno djetinjstvo i dom.
kod mene u ulici sve djevojke bez momaka a imaju vise od 35 godina, zalosno da se omladina ne zeni niti radjaju djecu, ja mislim da kod nas NIJE najveci problem odlazak mladih vec ne udaja i ne osnovinje porodice, zivimokod roditelja do 30 godine, zalosno.
@bezzenick stvarati porodicu bez primanja i krova nad glavom je kocka..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)