Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuvajte se olx prevara. Vide šta prodajete jave vam se na WA, preko business racuna i lažu da imaju ugovor sa poštom. Traže da potvrdite podatke kartice tako što morate upisati podatke. Klasični phising, njima podatci ostaju, a vi bez novca. U svakom slucaju ako ste to uradili deaktivirajte karticu
Najvise te male aparate, alate, "lijekove" i "dodatke prehrani" prodaju oni legalno sivi call centri i njihove web stranice sto kupe caj za 2 marke i prepakuju ga u neku bocu da fino izgleda i prodaju za 50 maraka, naruce kineski odron naveliko za sicu i prodaju po komadu itd. I jos predatorno ganjaju penzionere i nemocne da im "prodaju" sto vise odrona.