Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo im odlična prilika ako hoće da se riješe naših dežurnih degenerika, neka fino prate dešavanja na internetu i gledaju tko daje podršku za ove napade. Samo prateći Klix bi imali posla do grla.
Kakave crne sigurnosne mjere. Vise ima potencijalnih terorista ovdje nego sigurnosnih snaga. Svi nijemo posmatraju ovdje gomilanje iz godine u godinu sve vise i vise selefija ali pitanje je samo vremena kad ce se sve to obiti od glavu kako islamskoj zajednici koja suti tako i politicarima.Bolje bi im bilo da se na vrijeme pozabave tim problemom
u nas su koncertne dvorane prazne... al treba se pazit petka i džamija, jer ovi očito idu na to da bude što više ljudi okupljeno...
Sva murija oko poljana
pojačane mjere - sada bolje čuvaju Poljine, zamak u Mostaru, toranj u Sarajevu i tvđavu u Laktašima!
_""Direkcija za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine je pojačala mjere osiguranja, kako osoba, tako i objekata." Vi ste nam jedina nada! Uz pojačane sigurnosne mjere, očekujemo smanjenje i kriminala. Očekujemo sigurnije življenje. Vjerujem da će biti ispisano manje crne hronike.
E nade i govana :)
Vojsku na granicu, u slucaju da bilo ko iz bliskog istoka prismrdi granici moje domovine BiH, ima u mozgu da ga moze kostat zivota. Znaci 1-2 opomene da se vrate sa granice u suprotnom pucat po gamadi.
I kažu nije Dodik u pravu .... cccc
CITAT ZA VIC GODINE : Policijske agencije u BiH su na jednom zavidnom nivou. Dodjeliti policijskim agencijama ORDEN radi nedavne zaštite Premijera Vučića, a prije toga i Predsedništva i kantona Sarajevo.
hahahahahahah JAJAAAAJA jajajaja HAHAHAHAHA hahaha KAKAKAKAA hahahhaa MAMAMMA ahahahha ZNACI TREBA NAM PARIZ DA SARAJEVO BUDE SIGURNO HAHAHAHAH JOJ POZDRAV Z OVCE S FB STO ZASUSE OBJAVAMA PODRSKE I SOLIDARNOSTI ZA PAR KLIKOVA MATER BI SVOJU PRODALIC. MODA MODA MODA MODA TUGA MODA MODA MODA SUZE MODA MODA MODA MODA . ZALOSNA JE MODA.
Neće valjda četnici opet tražiti guzici čepa??? :)))))))))))))))
cemu to? Jesmo li to i mi bombardovali ISIL dok sam u granapu bio ili? Napasti relativno bezznacajnu drzavu poput Bosne bi cinilo nevazecim ovo sta su u Parizu napravili :S
haj ti njima znaj sta im je danas na agendi..........
Pa obzirom da Bosnu smatraju leglom terorizma sumnjam da smo u njihovi očima beznačajni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hoćel zaštita biti provedena na način kako je zaštićen VUČIĆ !