Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tri put URA za nase politicare!!!!!
nemate pojma, vec samo od Bosne i Hercegovine pravite crnu rupu. To su pausalne ocjene, koje nisu utemeljene ni na kojem argumentu.
OVI \"STRUČNJACI\" KAO ONI IZ 60 MINUTA.PRIČAJU,PROZIVAJU A NIŠTA SE NE DEŠAVA.JA JOŠ NISAM ČUO DA JE NEKO OTIŠAO U ZATVOR ZBOG TOG SILNOG KRIMINALA.SIMPATIČNO,NEMA ŠTA.
opljackali moj k...... dodje neki levat napravi neki sucmur NVO.. i onda pocne iznositi neke gluposti.... ajd da je rekao milione... aj milijardu.... pa stvarno ste smijesni... toliki nije ni budzet..
Dok oni zasiju, narod povjeruje, sol na vatru, mlatimo praznu slamu... U BiH 1 zajednicka milijarda bez obzira na RS ili ne... Ovo nas treba brinuti
samo????? :D
kompletnu garnituru BH politicara bi trebalo strijeljati i ti javno kao opomenu buducim narastajima
Joj levata pa zar nisu mogli više...podbacili su
Brankovica, Brankovica..
kompletnu garnituru BH politicara bi trebalo strijeljati i ti javno kao opomenu buducim narastajima
E nak vas je stiglo a i jos ce. Samo vi nastavite ko i do sad. Niste vala nista bolje ni zasluzili.
Ne treba biti veliki strucnjak :) Ako pogleda svako u svom okruzenju, gradicu, ulici... ko je bio blizak vlasti, na vlasti neko vrijeme isl, pa izracuna kolika su mogla bit primanja i je sve s tim primanjima kupljeno, napravljeno, odskolovano :)...ako postoji nesrazmjer...zna se :) ukr\'o
sve je SDP kriv hahahahahahahhahahahah ajoj majko trazili ste gledajte sad se gusite u vlastitom shet-u ma kazem ja ba da nije SDP-a ova drzava bi procvjetala davnooni su to sve opljackali kakav dodik i kakav silajdzic i kakvi svi ostali iz SDA TOBE JARABI
Kolko li je Brankovic uzeo... valja nakupovat audija, pa valja sina skolovat u Cambridge-u, pa onda i njega obezbjediti jednim stanom od 90setinjak kvadrata, a mozda i koji Tuareg u sve to uleti.. Joj kako volim Ovu drzavu..
A koji to \"stručnjaci\" procjenjuju?