Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma, u svakoj svojoj izjavi ovaj Mačkić spominje higijensku ispravnost hrane, a zaboravlja na hemijsku ispravnost hrane! Uradim mu glagosku radnju koja završava koitusom sa najbližim ženskim pretkom!
sejo kakve ti veze imas sa kvalitetom hrane? e bem i drzavu dje ti kontrolises hranu
Kakva laž. Situacija na terenu je mnogo gora nego se to predstavlja. Kontrola hrane je toliko neefikasna da se ozbiljno trebamo zapitati šta jedemo ili možemo i sačekati naše potomstvo pa da se na njima to još bolje vidi. KAd sam na fakultetu imala vježbe uz predmeta HIgijena po onom što sam čula postalo je jasno da pravu sliku kontrole toga šta jedemo možemo dobiti onda kad pogledamo koliko hrane se smije izvoziti i koja je prošla stroge kontrole ulaska u zemlje EU. Ta hrana se detaljno pregleda i nema falinke jer neće EU da uvozi drugo. Ono što se prodaje drugdje u zemlji sumnjive je kvalitete. Ali nema komisija dobrih koje to prate i pregledaju tako da sam ja danas možda kupila i pojela ponešto radioaktivnog krompira. :-))) lucky me. Lucky us.
Sejo, ne seri!