Komentari (353)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrt fašizmu, sloboda narodu. ✊🙋‍♀️👱🧕
I tebi sinko!
@gooUser1627129188 samo ti ostavi i ovdje ime i prezime, budi karakter ne budi sonjo
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ajte negatori genocida. Ostavite Ime,adresu. Sve junak do junaka poput srpskih „Škorpiona“, koji s leđa „junački“ pobiše šest bosanskih mladića.
to su oni 'mladci u tenama' za koje se qurcte da su se hrabro oduprijeli "agresiji" a kad su popili metak, onda su postali civili i samo ",\mladici"..jel; tako?
gdje su sada mudonje iz genocidne tvorevine sto sada sta nelaju
Hajde Srbende, ostavite vase podatke :))) Od danas cemo vas ganjati. Mrak ce da vas proguta.
Kad sam u komentaru spomenuo sto hiljada mrtvih civila u jednoj minuti u Hirosimi i stotine hiljada ubijenih u Ausvicu odmah mi izbrisali komentar 🤮
Kad prije
Skinite sliku osuđenog ratnog zločinca sa članka. Radije stavite sliku zakona, da čitaju neupućeni. Prestanite sa nabijanjem posjećenosti portala tako što ćete dodatavati ulje na vatru. Zakon je stupio na snagu. Treba ga poštovati, kao i sve druge. Prestanite svi. Radite nešto pametno i potrebno. Dosadni ste.
Zabranjeno a Klix stavio sliku na naslov vijesti 🤣🤣🤣
Jel ovo vrijedi i za gen Rasima Delića, koji je u Hagu osuđen za ratne zločine i zvjerstva mudžahedina Armije Bih?
@SabahudinVeliki pa jel neko slucajno velica Rasima Delica i njegove zlocine za koje je osudjen?
Rasima ne veličaju ni borci ARBiH.
VIDI SHIMICCCHA STO SU RATKA RASIRILI I JOS STAVILI SLIKU DA JE HEROJ. JE LI KO JAVIO TUZILASTVU ILI SE MOZE ZBOG NOVINARSKIH PATKI STAVITI OGROMAN BANER SA PAROLAMA MAKSOVIH MESARA IZ JASENOVCA, ONO NOVINARSTVA RADI?
JE LI BA KLITORISI, KO VAM JE KACIO SLIKU NA OVAJ CLANAK U REDAKCIJI, BULEVAR?
Nikad bolje i nikad jače...Đeneral Ratko, heroj!
NEMA STA, SCHIMICCCHI SU PRAVI VOJNICI RATKA, VIDI SAMO KAKO STAVE DA JE ON HEROJ NA PO CLANKA I KO FOL TO ONI ZA CLANAK?
Ostavi podatke, herojcino :))) Evo, ja odgovorno tvrdim da u Jasenovcu nije bio genocid nad Srbima. Tu su se oni krili od povanpitenih cetnickih hordi a ustase im pruzile utociste.
Dobro Jutro kako ste mi danas?
od sada za ove plakate ide krivicna prijava, samo izvolite. Samo umno pormecen moze slaviti ratne zlocince i negirati zlocine
Kao da nema potrebnijih zakona za BiH. Sve je .ebena nacionalnao etnicko ratna retorika konstantno
Big shit
Jeste i vas treba kazniti sto stavljate sliku ovog govneta na portal
sutra jos jedan zakon stupa na snagu pa da vas vidimo rođaci lovit cemo vas ko zeceve
mozes ti samo jednog zeku ulovit i to tamnoputog
Jel ima toliko apsana u BiH?Optužene treba braniti odvjetnik koji ne radi džabe.Bit će para ko u priči.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)