Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako nema, a sta je sa republikom sumskom, nema veceg zracenja od njih
@puta madre HAHAHAHHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!! REPUBLIKA SMRDSKA!!!! NAJVISE ZRACI!!!! HAHAHAHA
Mirno spavajte osiromašeni uran po šumama i gorama naše zemlje ponosne je puno veća opasnost za nas nego sve nuklearne elektrane svijeta.
KAKO NEMA ! A DODIK MILE? OPASNIJI OD ZRACENJA , UTJECE NA MOZAK PRIMITIVACA
nemoj? hahahahahaha a ja mislio sljedeća nuklearka bar kod nas puca. pa koji d.e.b.i.l.i daju izjave, a još veći ih o.b.ja.vl.ju.ju, to je za nevjerovati. mogao je isto tako reći da kod nas nema opasnosti od cunamija ili da trenutno neće na Zenicu pasti shuttle pri povratku iz svemira, ili da se onaj toranj visok 480 metara dobro drži.
Ovi se ponasaju isto ko da je nuklearna elektrana Krsko 10,000 KM udaljena. Jooooj bisera!
e pa stvarno ovaj panj Lukac nas treba ovako j.... u mozak sa ovakvim izljevima gluposti jer smo mi jos veci panjevi jer biramo nesposobne ljude a oni nesposobne savjetnike, i sto je najgor eu svemu ovome ovaj konj ima vecu platu od svih nas a mi mu je poklanjamo,
Tomislav Lukić je samo jedan od mnogobrojni državno-entitetskih socioparazita koji od svih aktivnosti koje obavlja, zna pedantno i nepogriješivo obaviti samo jednu aktivnost: podići novac koji se zvanično naziva \"plata\" i koji nije pošteno zarađen. Zbog toga njegov mentalni sklop funkcioniše kratkoročno poput mozgova kanalizacijskih štakora.
evo ako koga zanima: http://www.indymedia.org.nz/article/71144/depleted-uranium-killed-28-italian-soldi?page=1
@puta madre Jesi ti lud, znas li ti citati. Pa sam dodo, kojeg ja ne simpatisem, kaze da je BiH njegova kao i onog petog ili desetog, ali je i RS realnost koja vas boli. Zato crknite u svojoj mr.znji :))))) A sto se tice fru.strac.ija, vidi se ko je isfrustriran sa netrpeljivoscu prema necemu sto postoji i realnost je :))))))))
kralj si...heheheh
Tomislav Lukić opisuje SADAŠNJOST.... Ali taj isti krelac ( u tradicionalnom stilu skupocjenih Dodikovih bandi ), namjerno prešućuje realan rizik kad je u pitanju BUDUĆNOST, koja na žalost nije tako daleka.
Nas Dzeko je ozraceni dijamant Zato ne moze zabit gol vec 4 mjeseca.
KUPUJMO SRPSKE PROIZVODE JER SU NAJBOLJI I NAJJEFTINIJI. TIME POMAZEMO NASE KOMSIJE SALJI DALJE!!!!
ma nemoj nas zaj e bavat Lukicu, eto u BiH ima nuklearka..
ja mislim da je dodik zasluzan sto kod nas nema radijacije....ps dzeko je najveci kloc....:D :P
Ma nece X zraka kroz Bosnjaka-----