Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolje je dokrajčit i ne zamarat se više..jednostavnije i manje boli..
-poruka stize iz BANKROT Drzave... -poruku tumaci PAPANDREU, stariji brat DRNDIKOV -ah jada i njuske popuzgarine, demokracije,asocijacije, blagostanja i koncepta -dokle ce nam bjelosvjetski propaliteti prati glave istrosenim floskulama? rodna BOSNO daleko odosmo...
POŠTEN ČIKA: Jovan Divjak par dana prije uhićenja na HRT-u optužio SDP da želi uništiti i poniziti Hrvate http://poskok.info/index.php?option=com_content&view=article&id=26409:poten-ika-jovan-divjak-par-dana-prije-uhienja-na-hrt-u-optuio-sdp-da-eli-unititi-i-poniziti-hrvate&catid=89:bh-lonac&Itemid=401
jel dzeko prdno
Pricas jezikom koji odrazava unutrasnji haos i konfuziju - projiciras svoju mrznju van a ona u tebi grmi - pazi nije dobro za srce.
Podrske stizu - nadati se je da se put otvara zato sto je zaista pravi put, Pridruzujem se podrskama,
-Kad se mi ne zurimo sto se oni zure,trebamo prvo da Majoriziramo hrvate pa cemo odma formirati vlast.
Mi necemo pustati novi PES sve dok ne formirate vlast!!!!!!!!
Pa eto, neka formiraju...bez Hrvata, naravno. Što će im Hrvati? Bez veze. :)))) HZHB bi počela s radom isti momenat.
PES=soker
OVO NOVI PES IZLAZI,STO SU PORANILI....
ova vjesti vec 5 miseci izlazi 2-3 puta sedmicno XDDD oce nas sljedeci put iznenaditi da netreba formirati vlast XDDD
Meni su fakat dojadile ove vijesti tipa treba sto prije formirati vlast.....
kao neko ko nije toliki egoista da se uzdizem iznad statistika i cinjenica, tvrdim gdje je god socijalizam bio, tu je glad i cemer. ljudima treba kompeticija i konkurencija. to normalni socijalDEMOKRATI podrzavaju, ali umjesto toga, lagunovska partija se koncentrira kako mrziti strance i organizovati kamenovanje na amerikance koji su njima nekakvi masonci i vanzemaljci. kakve razlike laguncova SDP ima sa Vehabijama?