Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slazem se sa Senadom... ali mislim da sam siguran da jedino opcija \"RAT\" nije trenutno moguća u BiH!!
najbolje bi bilo raspodijeliti svu vlast izmedju novinara, kolumnista i forumasa, a politicare protjerati. tad bi sve bilo potaman.
Nikad a možda ni tad ! U limburgu mjesecu kad muslimajmuni shvate da nemaju exkluzivno pravo na tzv BiH...da postoje i druga 2 konstitutivna naroda ,da se i drugi pitaju,da treba hapsit ratne zločince na svim stranama,jednostavno kad im dodje iz dupeta u glavu ..do tada,valjda ce se i raspast !
BOSNO BOSNO kad ces postati normalna drzava i narode kada cete postati normalan narod?
dragi Senade jesi prokisao ,
stvarnost je raspad ove tamnice naroda
Nazire se kraj neželjenoj i ničim izazvanoj tvorevini tzv bih..nekima su bile obecane zlatne kašike..baš merhametli..
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
U svakom slucaju je sve ovo zakuho HDZ jer nije delegirao poslanike iz hercegovackih kantona u Dom naroda Federacije. Jako su dobro znali da ne postoji ustavno rjesenje za taj slucaj. Nisu se oni dzaba poceli lizat sa Dodikom jos prije godinu dana.. To je stvar koju je trebala zavrsit Izborna komisija po automatizmu. Zastupnički se dom saziva prvi put najkasnije dvadeset dana nakon objave rezultata izbora. Znaci, Izborna komisija i HDZovi su krivi za situaciju kakva jest i oni se ponasaju neustavno, ako si se kandidovao na izborima to nosi i svoje obaveze a ne samo privilegije. Sve ovo ostalo se nije trebalo pokretat, niti vlast uspostavljat dok Ustavni sud ne rijesi ovaj problem i ovo djelovanje tj. kazni ucesnike.
senad ima vilu, djeca mu zimuju po evropi, zenu mu ima privatnu firmu i posto je sposobna firma odlicno posluje i optuzuju ga za reket, a tu je i ns koji ima 2 % glasova i miseve-mekinjase od prvog dana u sarajevskom zdanju; divnu ljevicu imamo, jedino nas moze narod spasit koji ce se sve vise izgleda bunit i poskidat sve ove ublehase u oba entiteta; i mz smo vise na vrh glave a i postali smo dosadni teritorijalno; izgleda da cese dogurat do lokalnihizbora a morace se odrzat opet ovi drzavni i to po trosku naroda kosto tudje vizije od sela do drzave gradjani otplacuju pdvovima, komunalijama, kriminalnom, ubistvima, neizgradjenim putevima, namjestenim tenderima, politickim zaposljavanjima i institucionalnim dosadnjakovicima sto po pet plata primaju a kvalificirani suzajednu; sdp ce ovim oslabiti, hdzovi ce ucvrstiti svoju poziciju a onda mozda jednog danakad spd zaista nepodrskom biraca udje u opoziciju i odluce da ispitaju reket rjese se nekih ljudi i postanu pravi narodni tribuni...
Ili, da se ispravim, informativni program HRT je daleko najgori u okolini.
Ha, sto me ovaj voditelj dnevnika nasmija, cuj veliki prosvjedi u BiH. HRT daleko najgori drzavni medij u okolini.
mjstore ne otvaraj usta, da ti muha ne uleti u njih jer bi u tom slucaju im\'o vise mozga u trabuhu nego u glavi !
KOGA INTERSUJE STA OVAJ IZGUBLJENI ALKOHOLICAR MISLI, NEZNA NI KO JE NI STA RADI U OVOJ ZEMLJI. FUKARA JEDNA
e jes vala baš su civilizovani vidi se iz aviona
Mislim da nitko nikomu nema sto davati svi uzimaju samo ono sto im po zakonu pripada.To je prvi problem a drugi je da netko misli da moze manipulirati jednim narodom.Lagundija je vec jednom pisalo se o tom pokusao DRZAVNI UDAR!!! Razmisli malo koja je opasnost za sigurnost ako bi se ovo dopustilo,razmisli puno! npr.Slijedece izbore ne skupi se koalicija i onda Dodik skupi pristalice sakupe se i proglase Vladu i sto onda svi bi skocili i poceo bi RAT!!! Sada se krenulo protiv hrvata zato jer su najmalobrojni,najcivilizovani,najranjivi,pa ako prođe prođe to bi bila samo generalna proba!!!
pantelija ćurguz ućeram ti ma.mi i ćerki do grla