Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje gluposti,pa ovi su ludi,ja kad dodjem u BiH pomognem svoj svojoj porodici a da ne govorim koliko ovako potrosim,smradovi
@bosnavazda Ako si se odrekao državljanstva radi azila, onda si smrad nad smradovima kad bilo šta objavljuješ. Šuti i grickaj socijalu i slavi Miloševića.
@bosnavazda Vjerujem da i naši čekaju odluku zemalja EU, kada će oni odobriti dolazak nama, pa da i mi odobrimo njima.
Naslov veze nema sa tekstom. Procitas tekst vidis da se radi samo o maloljetnicima koji su stranci. Sta je sa starijima i oni su djeca roditelja koji zive u bosni. Jesu šuge od politicara
Cekaj jos malo, molice oni da vi dolazite, brzo ce se potrositi onaj kredit od 300 miliona
@troll_happens Ma nemoj, moj komšija u NL se zarad azila odrekao državljanstva, ima 60 i kusur, majka mu živa, " solomonsko" rješenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
yebete vi dijasporu u pakash jel da ?? e bas da vidimo koliko ce Bosna zaradit ove godine od dijaspore...??
Da li je poznato od kada ce granice BiH biti otvorene za strane drzavljane koji nemaju hrvatski, srpski ili crnogorski pasos/putovnicu? Sa postovanjem.
kako će na granici znati da li je to njegova žena i djeca
Oni koji su se odrekli BH drzaljanstva ne mogu uci.
Na osnovu cega ce strankinja dokazati da joj muz BH drzavljanin ako ne nose isto prezime ???
A kako onda počinje sa radom aerodrom u Tuzli, ako još uvijek stranci ne mogu u BIH?! Ta ne leti Wizzair za HR, SRB ili CG. Dakle još jedna velika nebuloza na državnom nivou. Ovo je još jedan dokaz kako su ljudi koji odlučuju o ovako bitnim stvarima nesposobni da sagledaju sve aspekte svojih odluka. Nadalje, kome su otvoreni hoteli i suvenirnice širom BIH, valjda bh građanima koji su u hiljadama ostali bez posla, jer strancima očigledno nisu (jer isti ne mogu ući u državu). FUJ!!!
Ostali su na aerodromu svi koi nemaju stalni boravak u zemljama eu
Mogu li ljubavnice?
100-150 eura placas na granici po osobi ako nemate BIH pasos
Daj otvarajte granice ako mislite da pustimo koju paru dole. Ovo nije normalno.
Jebote, po naslovu moraju biti i dijete i supružnik bh državljanina. Ja mislim da to nije dozvoljeno po bh zakonu.. valjda dijete *ili* supružnik
Možeš ući ako sad 100-150 € po osobi. To su "zaboravili" napisati
De kopirajte i EU standard kad ste već svaku mjeru kopirali..
Be brinite od 15 juna svi mogu u BiH provjereno mozda cak i od 13.6
Dobri vjesti. Jos malo pa cemo ići za bosnju.
je li ovo vazi samo za pasos ili moze i licna karta?