Intenziviranje saradnje
0
U BiH doputovao direktor FBI
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Serbia is going down! :)
treba da svakog americkog politicara tretiramo kao sto to kosovari rade, da im pravimo kipove i da ih volimo ko bracu.. tako se to radi. GO USA GO EUROPE GO GEORGIA GO BOSNIA DOWN WITH RUSSIA DOWN WITH SERBIA DOWN WITH RUSSIAN/SERBIAN OIL PIPELINES which threaten Western economy!!! We don\'t want to be poor!
Da, vama englezima jesu al nama muhamedancima su saveznici samo toliko koliko treba destabilizirate EU !!
ok za zacine al jeremic\"crnom rukom\"lobira protiv BiH-e,a crna ruka je jedna od najopasnijih masonskih crnih loza...:) BiH4EVER!
ameri su nam jedini i najveci super saveznici. saveznici se krvlju dobivaju zapamtite.
Priprema dodikovog hapšenja
@commi nek je stigo ovaj bolje on neg jeremic:) BiH4EVER!