Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FADILE gdje je do sada onih 2.000,000,00 narucenih vakcina. NIje doslo ni 50 000 ukupno. Dabogda gorio najgori si covjek za BIH od kada drzava postoji... majku svima ebem ko god glasa za njega, pa crko odma ko god glasa za njega. Najgori lik ikada.
Pa narucili od evropske unije,nije on kriv sto ovi ne isporučuju
Pola godine nakon početka distribucije vakcina naša vlada nije uspjela nabavili niti jednu putem direktne nabavke, dok neke zemlje već dijele šakom i kapom. 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
tamam da se Familija vakcinise.
velka neka famelija došlo do sad preko pola miliona vakcina u Bosnu
Za koga su ove sad? Je li opet za stare ili za medicinare ili za novinare ili za koga? Zasto nam prenosite saopstenja, ne interesuju nas njihova pohvalna saopstenja nego ko odlucuje kojim redoslijedom ce se ljudi vakcinisat, za koju skupinu su ove, itd. Ako ove mogu stajat 5 dana, jesu li sigurni da mogu obezbijedit i revakcinaciju?
Ukidanjem kantona stedimo pet milijardi maraka
Fadile, dokle je ugovor sa KInom ? Kaće sastanak a Pfiterom ?
Pogrešan naslov U BIH STIGLA NOVA ISPORUKA SADAKE!!!
Imal' repete?
mnogo brate
Puno brate. Tamam za po mahale.
parama što su pokrali za respiratore i vakcine će kupiti glasačko tijelo i naredne 4 god ponovo krasti. živi bili i vidjeli.
Sad mi treba da poludimo od sreće i kažemo da je ovo najbolja vlast ikad, zbog 10.000 vakcina?
šta ti znači pfizer da to nije kakva nova vakcina
Samo nek je djaba merhamet.ba
Ovo za SDA, IZ BiH i njhove porodice, a raja mars u Srbiju.
Fali jos samo 990.000 sto nam je Fadil nas obecao. A raja ne vjeruju nasem Fadiloniju bracaroniju.
A Novaliceve vakcine???
jos 700x ovoliko i svi cemo se vakcinisatiiii