Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LEGENDA NAS DANIS!Svaku tvoju rijec potpisujemZivjela demokratija i nasa SUVERENA BOSNA I HERCEGOVINA! BiH4EVER!
Gos.Danise Tanovicu ;svi ste isti -kradete,lazete i huskate samo iz licnog interesa,nebili se docepali samo vlasti,Cisto sumnjam da si na posten nacin zaradio novac i osnovao novu stranku takozvanu Nasu stranku, Bez obzira;ko kada i kako glasali sve dokle god vam je stranih;Nametaca-Nabacivaca i mesetara koji vam lazno zele prikazati bolju buducnos,a ta buducnos sta vam je oni nude-to ste imali 50-t god.prije rata pa nikome to nije ni pasalo ni odgovaralo,A sto tvrdis zasigurno da ce biti rata to je za \"Pohvalu i podrsku\"jer u toku rata mnogo se bolje i sigurnije radilo i zivjelo ! To se treba uvesti u zakon kao pod obavezu isto sluzenje vojnog roka i li radnu obavezu.Podrzavam i pozdravljam iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"!!!!
Bice rata naravno. Samo ovaj put vise nece biti merhametli Bosnjaka, sad ima da se svetimo. Sad imamo znanje, volju i oruzje da konacno oslobodimo ovu drzavu od fasista. Vise nas nece sprijeciti niko. Ima sve do Drine da ocistimo. Ko potpise lojalnost ovoj drzavi i odrekne se cetnistva moze ostat, ostale protjerat preko Drine.
Emcho, tebe izgleda babo pijan pravio... otkud ti crpis sve te sega informacije? mora da si generacija koja je odraslai stasala u nekoj od zapadnih zemalja a istoriju svoje zemlje slusao iz babinih i dajdjinih prica uz kahvu sa komsijom sakibom i remzijom. nije to tako sine, vi ste i po broju zrtava i po teritoriju koji kontrolisete najveci gubitnici. a za slucaj da se ponovo zaroka zavrsili bi u enklavama kantona sarajevo, zenica i tuzla. sigurno bi vam bilo tjesnije nego danas a sve zahvaljujuci vasim usijanim glavama i vec tradicionalnoj bosnjackoj gluposti i naivnosti.
Emcho, odakle nam se ti javljas? Kad su tebe pustili iz kaveza? Pa ti se naprica toliko gluposti da bi ti i Pipo pozavidio. Znaci ti si dosao do obrnuto proporcionalne teorije i dokazao da ste dobili rat. Pa daj, covjece, patentiraj to! Danas-sutra mozda dokazes da su i Njemci dobili rat, da su Japanci do nogu dotukli Amere ili nesto slicno. Teorija je odlicna. Zanemaris sve sto se u stvarnosti desilo, dodas par fantazija pomracenog uma i vi dobiste rat. Svaka cast!
\"vodite ljubav a ne rat\" je li Sarajko? Trebala si to reci onim zvijerima na okolnim brdima 92-95 . Nismi mi ni poceli rat, slabo te memorija slizu..U tebi je kolicina nimfomanije u obrnutno proporcionalnom odnosu sa razumom.
Za sve smrde iz republike smrdske koji ovdje baljezgaju o NATO spasavanju: imali ste JNA `92 svu artiljeriju i oficirski kadar na raspolaganju pa i borbene avione prvu godinu rata. Popushili ste momacki, ogromna vecina vasih gubitaka je u vojnim redovima, omjer obrnuto proporcionalan nasem. Uzimajuci te cinjenice u vidu,rat ste izgubili. Cemu se imate nadati u eventualnom narednom sukobu? Redovno servisirajte i odrzavajte traktore i spremite se za najveci egzodus srbadije poslije onog pred austrijom 1690...
jeste dok Srbi budu glasali za Dodika moguć je rat. Je li ja kao Bpšnjak treba da glasam za komunistički SDP ili Našu stranku koju vode glumci. Nevjerovatno. SDA for ever
za bojana bajica??? hhhehehehee
Vas muskarce sve za jaja treba objesiti, mater vam testosteronsku, samo bi ratovali, silovali, klali, fuj, odvratni se -- svi redom, nije bitno s koje strane. A smisao za humor vam obrnuto proporcionalan kolicini gluposti koje ovdje konstantno valjate. Sjasite vise sa svojom agresivnoscu, svojim egocentrizom, svojim ratovima i konstantnim kurcenjem. Ne moze vas se vise ni gledati, ni slusati.
neka,ali u pravu je Denis...treba ih sve smaci sa politike i nanovo poceti..neka i drugi malo kradu..
bice rata eto ga iza vrata spremajte se glasaci
@Stockholm a ti si ko nekakav coban strucnjak a ? :))))))
Dok je ovaca bi\'ce i vune...vazda bilo...
losa je situacija, ali ako misli na ovu foru nesto izvuc na izborima i on i sdp bit ce im premalo.., daleko je guzica od glave