Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zatišje pred buru.... U Hrvatskoj 50 mrtvih dnevno, u Srbiji 65, Slovenija uvodi nove mjere, u Njemačkoj nagli porast.... Ali u Bosni pada - što bi rekao Đuro - how yes no!
Osjecao sam se zdravom osobom i nisam imao koronu , kako sam primijo ove dvije vakcine kao zastitu od virusa?? pod prvo imao sam upalu zglobova , bol u ramenima, svaki mali virus gripe ili prehlade osjetim na kraju zaglavim upala pluca masala na dobrom sam putu .
Dame i gospodo, čovjek je primijo 2 vakcine i sad je antivakser. Je li itko javijo Bilu Gejcu da mu je ovim otkrićem plan propajo
ovi sto ne vjeruju u coronu Dabogda imali pa nek onda komentarisu.
Džaba ne možete nahjcat brojke kolko god se trudili. Vidite da sto je manji procenat vakcinisanih manje je i korone i ptice na grani znaju. Ispašćete budale i na kraju zatvora zaglaviti kad se ova ubleha sruši. Bolje izvlačite se na vrijeme
Ti si, blago rečeno, eedeeot
Sa 1000 na 300 mozda padavine zaustavljaju viruse?
Ajmo, obavezne propusnice uvesti za ulaz u kafiće, restorane, teretane.... Tko se neće cijepiti nek sjedi kući.....
Opada zaraza super