Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno je da svaki dan ima barem dvoje umrlih a 15-20 zarazenih!
laz
Koliko god da je licnog rahatluka ili problema, obaveza...odvoji vrijeme da razmislis o kovid desavanjima. Koristi svoju inteligenciju. Znanje koje imas iz bilo kojih oblasti ce pomoci ako ga zelis ukomponirati u -temu o desavanjima. Imas li nekog koga volis. Ucini to makar zbog njega.
Kakve veze ima ko koga voli sa tekstom?
Vakcinisali ste se. Postujem. Al to ne znaci da ste mirni od onih koji svima zele uciniti zivot gorim. Cijene, porezi, kupovna moc, kretanje, lijecenje tokom lokdauna...Mozes bit vakcinisan na kvadrat, al zivot ce ti biti gori ako to dopustis!
A izrael čuvena vakcinisana zemlja na koju su vakseri svršavali,ima 700 zaraženih dnevno i veliki broj hospitalizovanih.A vidi nas,5% vakcinisanih bez mjera sve super !
Valja dizati i praviti strah na 1,5% prehladjenih i to vjerovatno gripa.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://holywar.org/txt/LibriInCroato/Nilus%2520-%2520Protokoli%2520sionskih%2520mudraca.pdf&ved=2ahUKEwi518Hp9YLyAhVO1BoKHSzeAhQQFjABegQIAxAC&usg=AOvVaw3tXKtGFNAWEqpAFpcUC2Me Obavezno pročitati protokole sionskih mudraca u kojima je opisano sve korak po korak kako nas žele potčiniti svojoj vlasti na sve moguće načine pročitajte i osvrnite se oko sebe i shvatićete da je sve isplanirano šerovati obavezno da što više ljudi vidi
I kad zli pcr test ne pokazuje puno, bitno je bombardovati narod brojkama. Moglo se reci - stanje stabilno. Ali strah se siri brojevima. Moze i malim: 4, 7, 9. Jer 28 zarazenih strasnije zvuci od -stanje stabilno. A u tim brojevima su najcesce lazi o umrlim ( klix prenosi, krivac zdravstvo, nalogodavac WHOfuj ) pa i sad umrle dvije osobe od neceg al zli pvr test to pripisuje koroni.
zagrijavaju nas ... mrs vise