Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu vise da lazu zapetljali se
Ma samo Sarajevo boluje koronu izgleda.
Uglavnom - ako si vakcinisan možeš oboljeti, možeš zaraziti druge (ovo je najbitnije), a ako nisi - možeš isto, osim, kako kažu da nevakcinisani imaju manju mogućnost ozbiljnijeg oboljenja. OK, pohvale. Ali, iako su vakcinisani i dalje ugrožavaju druge kao i nevakcinisani jer prenose virus na druge. Dakle, u principu - u jednom trenutku svako će oboljeti od virusa, pa čemu onda mjere? Svi mogu da obole i mogu da zaraze druge - čemu maske onda? Propusnice? Pasoši? Svašta...
Evo po 100 put: MJERE SU TU DA SE NE PREOPTERETE BOLNICE! Nisu tu da tebe pojedinca zaštite, jer ćeš se svakako zaraziti. Ako si cijepljen, imaš puuuno veće šanse da ti ne bude ništa, a ako nisi cijepljen, vidjet ćeš. Bolnice imaju jako mali kapacitet, ne mogu primiti puno ljudi, niti imaju odmornog osoblja niti opreme. Sve se čini zato da se zaraza "razvuče", kako bi broj ostao koliko-toliko nizak.
Može li neka slika bez brnjica?
ona dva klošara drljevic i vranic samo sto ne počnu svršavat kad govore u uvođenju restrikcija
Drago mi je sto se narod digo diljem svijeta i provalio ovu petljavinu ..
A sve orkestrirano od strane desnicarskih partija pod okriljem zastite "slobode".
Svi ovi koji negiraju postojanje covida, veliki broj zarazenih i veliki broj smrtnih ishoda su placeni stranacki botovi. Ovdje je situacija sa kompletnim zdravstvom katastrofalna. Niko ni za sta ne odgovara….
Prošle godine bez ikakvih vakcina,bilo bolje stanje,manje zaraženih.
Delta soj je zarazniji
a tek delta plus, delta maxi ili delta pro ... ima da pokosi i vakcinisane i busterisane ;)
Zanimljivo je da je broj zaraženih u Kantonu Sarajevo nekako u porastu uporedo sa brojem nadlijetanja malih aviončića koji svakodnevno nadlijeću Sarajevo? Zanimljivo je da ti isti avioni uglavnom nadlijeću kada je naveća guzva, kada djeca idu u školu, radnici se vraćaju s posla itd. Pitam se da li je to slučajnost? Možda vakcinišu lisice ili je u pitanju škola letenja sa jako puno kandidata? Ko je odobrio letanje tih aviona iznad tako gusto naseljenog grada?
Proglasit ce te ludim i odvest u Jagomir. To su lisice. Jos uvijek ih vakcinisu i tako je najbolje ;)
Sve sam čuo ali ovo još ne, jao budala majko moja. Niste normalni, koje gluposti provaljujete.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izlizana priča je ovaj KOroNaViRuS
Uradeno 1007 od 1675 -> 60% testova u Sarajevo na novou drzave, 150 od 273 -> 55% novo zarazenih je iz Sarajeva. To pokazuje da vlasti ne bore se sa covid-19 nego se igraju sa narodom vise od 1.5 dana. Sarajevo nije 60% BiH.
Ponajviše stradaju pemzijomeri koji nisu imali za autobuske karte do Loznice da se cijepaju.
*pemzijoneri. Pardon moju tiskaćku pogrešku.
Puši qrc debilu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
KCUS radi,nema vremena za sirenje panike i teroriziranje gradjana.Eto vam Ismeta gulanfera pa se sa njim dopisujte,a i ludi Drljevic
🐑🐑🐑