Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo lagano u novo ludilo.. Narode ovce ma.. vam j...m
Pomalo žalim bi-aj-eič jer delta soj harači po svijetu, pa čak i u UK i Izraelu. No BiH i dalje nije procijepljena, pa bi broj umrlih mogao biti značajan, za razliku od procijepljenih država, gdje raste broj zaraženih, ali ne i umrlih.
Sta pricas ti??!!
Kad dođeš do dna, jedini put je prema gore!
Die Website unter http://www.klix.ba/corona konnte nicht geladen, weil: ama brate, lažete mnogo 🤷‍♂️
Je l' to već krenuo novi krug harčenja?!
SAMO ZATVARAI, NAKON PROTSTA OVDE TREBA GLAD DA ZAVLADA!!!!
TAKOEEE
Uvijek je u FBiH 20x vise jako interesantno.
Nije bilo oporavljenih u FBiH????
Sve do 50 nije loše.... Kada se sjetim prošle godine u ova doba prosjek bio 300... To sve govori da lagano ali sigurno ovo smeće od virusa ide u zaborav.
@masterlordking Ide al u qurtzu, vidjet ces na jesen reprize proslogodisnje.
Ide u zemljama koje nisu provodile masovnu vakcinaciju,imas ogroman rast u Izraelu,Britaniji,Malti a svi vakcinisali preko 60%.,a vidi nas