Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lihvari i ubice
dosadni ste vise....stvarno
kad se kredit potpisivao i kad se lova trošila niste ovako peglali javnost, jednostavna poruka; VRATI KOKO ŠTO SI POZOBALA, I TO VRATI POD USLOVIMA KOJE SI PRIHVATILA I POTPISALA U UGOVORU O KREDITU, NIKO TI NIJE NOŽ POD VRAT STAVIO DA POTPIŠEŠ NEGO SI MOLIO DA DOBIJEŠ KREDIT.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a imaju li te kamikaze imena ... mislim pošto to priča dokazani velelažov kemal duraković
Zar ne bi bilo bolje da su ubili Zlatka Barsa direktora Agencije za bankarstvo, 2-3 bankara i 2-3 vlasnika mikrokreditnih fondacija, ne samo da bi bio rijesen problem "svicarca" nego bi se rijesili svi problemi sa bankarskom mafijom, lihvarima iz mikrokreditnog sektora i sl. Najveca mafija je u Raiffeisen banci, a oni su glavni investitor MKF Sunrise ciji je osnivac i vlasnik lopov Mirsad Milavic.
23? imena?
Ovoga u šerijatu ne bi bilo ;)
Ovo je samo vrh ledenog brijega. Najtraženije zanimanje u bankama je sad procjenitelj nekretnina. Uskoro ide masovno oduzimanje imovine, ovi što imaju novca ( a oni se uglavnom i pitaju u ovoj državi) jeftino će kupovati nekretnine.
na zalost, većina ovih iz "svicarca" nisu ni najmanje prevareni (tj. nisu finansijski nepismeni i nije im niko ruku zavrnuo) već su od samog početka znali da je kredit u stranoj valuti i da rata varira u zavisnosti od kursa. Niko se nije bunio dok je franak bio slab, al kad je đavo došao po svoje odjednom halabuka. neki od njih su uzimali skoro pa milionske iznose da grade nekretnine al niko od njih da se sjeti da kaze evo ja cu prodati svoju nekretninu koju sam od tog novca napravio da se rješim duga......jok nego jare i pare..... Sa druge strane, banke su iz ciste pohlepe nudile ove kredite ljudima jer im je zakon to davao za pravo, a sad sto se nakupilo budala to nije do njih......
koliko ja znam, to nije bila kriminalna aktivnost
Ljudi vole da imaju iPhone, a da nemaju za hljeba.
e fakat,nije to u redu,oni se samoubijaju a ko će vratit pare???
SAMO ? Samo u Sarajevu, imamo najmanje deset televizija, 25 radio stanac i još više banaka koji su na sva usta falili švicarske kredite prije uzimanja. NArod na to kaže kratko: POSLIJE JEBANJA nema kajanja.