Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik posjetio vucica, vucic pozdravio bakira, bakir uvalio sebiju, novalic pohvalio bakira, cvijanovic odbranila stav dodika, covic posjetio cvijanovic, cardak zaprijetio dodiku, ... jbt dokle vise
Koga jos to briga kada i gdje se sastaju ova dvojica?! Ima li nekih drugih kvalitetnijih vijesti, postedite nas ovakvog elektronskog smeca
Samo vojni poraz i rušenje RS-a može da donese dobro ovoj državi. Na lijep način se ovo nemože riješiti jer Srbi ne osjete i ne vide BiH kao svoju domovinu. Amerika je napravila nepravdu što je zaustavila Armiju BiH kada je bila na pragu pobjede. Da se to desilo danas nebi imali ovo što imamo.
Bice seSa..
Neutralni Dodik posjetio neutralnog Vucica i jos jednom pozdravili i podrzali cara Putina koji nije neutralan:)))) Lad trebaju lovu idu u ne-neutralnu evropu i zapad uopste, e jeste neutralni u pm!:)))
A gost veceri ce biti Dacic i pjevat ce hitove na turskom jeziku 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Sastala se ,,bracala"
Sastala se ,,bracala"
jesi ih huj hi preplašio hahahaha
Ajde Srbi vi započnite proces a mi ćemo ga završit, sad je pravo vreme da se muslimanskoj stoci namakne brnjica na njušku.
Zovite brata Bakira da dođe, on je naš brat!
Da ova dvojica nisu u kakvoj intimnoj vezi, češće se viđaju nego vlastite žene....