Komentari (526)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molitva za nasilje Fuj Ovo je isto kao i mise za ndh i mise za četnike
http://www.islamskazajednica.ba/vijesti/mina-vijesti/26236-u-dzamijama-u-bih-proucena-dova-za-mir-u-samu dzamie vam pred nosom problem otici tamo i provjerit sta se desava. Problem nazvat isl,zajednicu ok a jel problem pogledat int.stranicu?? FUUUUUJJJJJJJJJJJJ STE KLIX!!
@SELAMsaDRINE http://www.islamskazajednica.ba/vijesti/mina-vijesti/26236-u-dzamijama-u-bih-proucena-dova-za-mir-u-samu dzamie vam pred nosom problem otici tamo i provjerit sta se desava. Problem nazvat isl,zajednicu ok a jel problem pogledat int.stranicu?? FUUUUUJJJJJJJJJJJJ STE KLIX!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sve zajedno - jebala vas Turska i Turci, koji su ovdje bili okupatori skoro 500 g., a onda nas prodali Austro-Ugarima, drugim okupatorima, kao najobicn8ju stoku, za milion dukata! Da li ste vi uopste normalni kad nekadasnje okupatore nazivate bracom?! Stokholmski sindrom, sta li....
Da, balije pate od Stokholmskog sindroma (multiple form) , od Sindroma islamizma, od Sindroma dupelistva....i jos nekih drugih sindroma.
Musliman sam ali sam dobro predpostavio da ce uskoro doci vrijeme i da ce se pokazati kako nema razlike medju ovim narodima ovde a drugi su zestoko negodovali. Samo je pitanje trenutne nadmocnosti i ideje za koju se grupa istomisljenika brzo oblikuje i bro se to pokaze skoro identicno. Pa zar isto nisu i pravoslavni i krscanski vjerodostojnici cinili pa su smo se tome cudom cudili kako je to moguce. A mi evo jos i neke tudje ratove umivamo molitvom, da bi se uvukli nekom...
Nisam religiozan i religije mi se gade, a ovo je dokaz da sam u pravu. Fuj stoko licemjerna kako ne smrdite sami sebi zlotvori ucrvani i pokvareni. Molitva za ubijanje, ovo je ispod dna fuj smradovi
I ovo su, kao, vjernici!!?? Molitva muslimana da neki drugi muslimani ubijaju neke treće muslimane. E, svaka vam čast, o "vjernici".
boze sacuvaj
Diz se Tito ovdje je sve mahnito
i u dzamijama vise nema normalne molitve. zar nije dzamija namjenjena za molitve Bogu???
LOL... Alasalamet!
haha gdje mi zivimo tito te ebo
JEBBEM LI VAM SVE!
Ha ha ha. Koja vijest'
Poslije svi izašli na jedan lijepi ples za prizivanje kiše.
Ne, idu u walter da se slikaju sa bocama i onim prstom podignutim.
Zato ja ne idem u džamiju.
Kako su Ove balijensture licejmerna nacija, to nema nigdje. Gradjanski rat u bosni nazivaju nekom agresijom, a ovo, gdje ovaj diktator bombarduje suverenu drzavu i jedan kurdski narod u suverenoj siriji, to za njih nije agresija. Pa jel moguce da neko moze biti toliko licejmerno gofno. Bilbordnacija. Jos kad se uzme u obzir da su turci bili obicni okupatori na ovim prostorima, i oni toliko vole okupatora? Cisti stokholmski sindsrom, to nema nigdje u svijetu.
Ovo je da ne povjerujes sopstvenim ocima sta citas.
Molitva za vojnu akciju druge drzave u trecoj drzavi? U vojnoj akciji u kojoj ce biti puno civilnih zrtava. Molitva za vojnu akciju u kojoj muslimani ubijaju druge muslimane? Ovdje ima malo vjernika i puno politike.