Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na trg i javno vjesanje da se takvi ne kote vise
u hebo sve svoje😡67g.imao kada je dijete napravio.koji $kot se naslađuje svojom kcerkom😡fuj bolesnik jedan
Definitvno mjenjati zakone, smrtna kazna za svako djelo ucinjeno na stetu maloljetne djece. Ne bi vise niko nikad.
Suadija ima smetnu kazni, amerika ima smrtnu kaznu, kina ima smrtnu kaznu pa opet ljudi cine krivicna djela. Edukacija je jedino rijesenje.
mladji maloljetnik(do 16 godina)
igor dodik
Polako sa smrtnim kaznama, ne postoji u KZ, sta da radimo 40% populacije je umobolno pa nam se svasta i desava. Mislim da sam bio optimistican sa ovim procentom.
Nista cudno obzirom na preblage sankcije.Kad takvi odmah dobiju metak u celo stvari ce drugacije izgledati. To je apsolutno najbolja preventivna mjera.
Kamenovati ga do smrti i onda ga hermetički zatvoriti u neku kesu i staviti ga negdje na javno mjesto da tako visi jedno 300 godina a ispod staviti ploču da svi mogu pročitati ko je i šta je uradio !
Krmak, javno ga objesiti
Što ga ne bacite u Vrbas nek krepa ko pašće
ima 81 godinu a kcerka 14 godina , vidjecemo dodin komentar
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nema nista za izgubiti osim koje minute vremena :)
treba ti cacu istražiti na kakvim je drogama bio kada te je pravio
spc
@gooUser1598684107 pa vaš bog je imao suprugu od 9 godina starosti. Islam.
jedan obican dan u rs
Biti policajac i gledati ove grozote svakodnevno nije lako... 'ebo i beneficije i sve ostalo...
U 67 dobio dijete? 🤪
Geni su cudo...
@CaptHusein nema gorih gena od ovih koji su po turčeni, ti geni su puni zatucanosti, mržnje i ne izlječivog urođenog kompleksa.