Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a koga bi to SNP drugog mogao veličati??? johna lenona? neki naslovi su fakat glupi
zaista sam bez rijeci da ovakvi znaju pisati.. bilo je tu gresaka , u bivsem komunistickom sistemu.. salim se, svi mogu pohadjati osnovnu skolu i nauciti pisati, ali! bez naknadnog skolovanja, koja korist? zapravo bez univerzitetskog skolovanja koja korist!
samo da vam predsjednik pozivi i da ga osude za sve zlocine i genocid u bih. ne daj boze da mu se sta desi prije presude a ne da crkne kao ona svinja milosevic.
nudimo sirok dijapazon sludkivanja muslimana od cede do dveri
slusaj slusaj pisopijo
@ BIBIJAN - Па Срби су културан и писмен народ а не као такви као ти и теби слични. Прочитај мало и културно се образу јhttp://www.vaseljenska.com/drustvo/rusi-obelodanjuju-istinu-o-poreklu-srba/
@BIBIJAN NAROCITO SE TO ODNOSI NA TEBE I TEBI SLICNE!
...žao mi je svih ljudi, koji su zaluđeni nekom ideologijom...posebno Srba... Bili bi Nebeski narod da ne padaju fore svojih, poremećenih nepismenjaka, fakat.
pa šta ima u tome čudno; da neće veličati možda jašarevića, Medunjanina, Subašića i ostale svjetske deklarisane teroriste!?
ne to su oni što ti ne silaze sa tetke
Hebo Banja Luku, kad dodje vrijeme bavicemo se posrbicama.
AntiFA? To ona skupina pozera, uhljebljenih udbaških sinčića i kćerkica koji se ničim ne razlikuju od faš.ista osim po boji dresa?
\'Ponosan sam što sam kao č.e.tnik učestvovao u ratu u BiH\' - Tomislav Nikolić \'\'Tomislav Nikolić je čovjek kojeg mi moramo uvažavati\'\' - Zlatko Lagumdžija Maj 2012
i sto nece reci da su srbi , hrvati , slovenci ili njemci nesto pametniji....naprotiv :)
... sto se odnosi na sve \"bosanske nacije\" ..haha.. naravno
što nisu spojili sa hitlerovim rođendanom? manji im je trošak