Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa vijest! Nesto lijepo i pozitovno u BiH.
I u ovoj skoli ce dominirati bosnje ko da gledam, oni su bogovi za ove nenormalne discipline tipa lezeca odbojka, invalidi u mozak itd. samo cekajte pa cete vidjeti, kad oni pocnu donositi nagrade a bosnje se pocnu radovati kao da se radi o oskarima.
@zgembo.adislic Mora se uvijek naći jedna ovca zadojena nacionalizmom,da iskali svoj bijes i mržnju prema drugom narodu...Zašto?Zašto ste svi vi,takozvane patriote,retardirani u mozak?Zašto ti je ovo trebalo?
@zgembo.adislic E pogledaj ti ovaj komentar. Pročitaj 3 puta šta si napisao. Pa kako ćeš pogledati u oči ako sutra budeš imao u familiji nekoga sa poteškoćom u razvoju? Koliko vidim jedini si ti ovdje retardiran i nenormalan.