Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli iko uhapsen iz Laktasa?
Pitanje za pandur četnike: Što mislite o dilanju metil alkoholnih otrova (koje trenutno sprovodi Aleksandar Vučić, trenutni vođa Tariguzije ) u međunarodne diplomatske krugove ?
PROIZVODNJA I DILANJE METIL ALKOHOLNIH OTROVA U KOMBINACIJI SA RASTURANJEM FARMACEUTSKIH BOBA: To su samo još neka od mnogih mračnjaštva čiji realizatori i saučesnici su pandur četnici. Njihovi glavni ideolozi su takozvani srbijanski intelektualci već više od stotinu godina.
Dakle krupniji dileri progone sitnije ribice, kako bi se narodne mase jeftinije trovale.
znaci ako su bili poznati, sad ce se jos bolje upoznati, pa ce ih opet pustiti da rade...
Sad će se heroin podijeliti željezničarima koji štrajkuju i to će biti još jedna precjednikova pobjeda...
Dvojcu dodik-cvijanovic ne moze niko na noge politi. Mi ni sanjati ne mozemo na koji sve nacin oni lopatom uzimaju drzavne pare.
Ma ludi mile i Lukac plase narod pred najavljene proteste organizacije Restart i studenata zakazanih za 20.9.