Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još policajaca iz Srbije? :D Pa ovi se sprdaju BiH samo tako.
Presretaci za 10km autoputa hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Ne svrsavamo mi na srbe, mi svrsavamo na Srpkinje!!!
ovaj portal komotno moze promijeniti ime u \"glas smrdske\", pa vidi sta ih je. jadnici, nemaju gdje drugo lajati.
Zar nije logicnije prvo napraviti autoput pa onda nabaviti presretace, a ne obrnuto? Jos malo pa ce u Trebinju nabaviti avione Boeing, ali ce ih samo malo zahebati sto nema aerodroma... :)
Zar nije moguće na višestruko jeftiniji način nadzirati prebrzu vožnju ??? Primjerice, nedavno se primijetilo da obične jeftine kartonske makete u obliku policijskog vozila mogu efikasno da se koriste u suzbijanju prebrze vožnje. Kada brzine postanu prevelike, umjesto tih kartonskih maketa ubaciš pravo policijsko vozilo, i lov na jurnjavu može početi, jel ???
Ne pripadaju, jer BiH nema imovine. Et, da znaš.
http://www.youtube.com/watch?v=r-gCPvGg3go
ju sto ba.lijaci svrsavaju na nas Srbe :D uvek sam se pitao sta se desilo sa onih 200 hiljada povaljenih bula i sa njihovom decom :)
@marko banjaluka Turci??? Pa brate dragi više ti imaš Turske krvi nego bilo koji Bosanac (nije malo 500 godina). Zapitaš li se ikada zašto je toliki broj tvojh sunarodnjaka tamnoputo? Od sunca nije sigurno!
О Турциииииииииииииииииииииии, маму вам јебем !!!!!
Jel ga blagosiljao Kačavenda? Posuo pepelom i stavio šećer u gepek?
Sad u Šumskoj imaju 4 autobusa, 2 taksija i presretač. Napreduju.
u Sarajevu predstavljeno policijsko auto DOSTAVLJAČ ! hahaha
ja ja.A imaju Prius taxi.E ko je onda zaustao? U Sa max. golf trojka:)
Presretači Made in Rakovica Tip: IMT 539 SS - Srbija SuperSport Ubrzanje do kraja autoputa
-Sad mogu .........Dodu ronhila da presretnu.