Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerujem da bi bilo puno bolje da je vise zena na vlasti, ne vise, nego da je 90 % zena na vlasti. Ako nista, manje bi nacionalizma bilo i vjerovatno vise tolerancije i jedinstva.
Kake su pogane ove c.e.t.n.i.k.u.sh.e...!
a raja iz mostara? a mi u hercegovini? kao da ne postojimo...hvala bosno..
Sve ko fol \"ugrožene\",a kad ima neki konkuirs u državnim institucijama uvijek prime 90% žena,toliko o \"diskriminaciji\"...zašto je to tako,zapitajte se....
Meni se svidja ova sto ima kosu ko da ju je struja udarila. :)
ove su žene postale ko crnci, kod njih ako negdje ima više bijelaca od crncaca je rasizam, a obrnuto nije, tako i kod žena, vazda neki sekzizam ovo ono,a one imaju udruženja organizacije gdje samo žene mogu pristupit, a to kod muški, nema nema, al eto mi smo šovnisti, seksiziramo ( hahaha ) ih i tako to.
kratkonoge TURSKE CIGANCURE genocidne srbovlahinje u akciji??Đaba visoke pete..tacno se vidi,da ih je othranila S.VINJSKA mast,kiselli kupus i bijeli luk...a o kiselkastom s.mradu ustajaloga znoja koji krasi iskljucivo pravoslavke,da i ne govorimo...!UZAS!
More da budete alternativne koliko hocete, al serpe i lonci vam ne ginu!
kakva vlada bih ne pomisljajte na to ni u jeftinim nEUrofilnimi i prikrivenim bhalijskim unitaristickim dosjetkama
Ovo nije promocija žena, ovo je promocija K.U.R.V.I
Ja imam 22 godinE ali ova u bijelom mi se pravo svidja.