Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sve ce to Srebrenka nadoknaditi iz budžeta Šumske a naord te iste šumske ce reci bolje da placamo ove nase da se luksuziraju i uzivaju nego da imamo normalnu drzavu i da svi zivimo kao ljudi a ne polu-ljudi. I to je to...bolje da se patim i zivim ko ker, nego da je dobro i posranom Bošnjaku i prokletom Srbinu i usranom Hrvatu, tj. svima zajedno.
Hajde Vizantijski isprdku odjebi na neki kurir, neku njemu lsicnu p.i.cku matern'u....nema razloga nikakvog da budes na portalu zemlje koju negiras, zemlje koju ne prihvatas i zemlje koje bi ti najradije da nema. Idi se druziti sa ostalim Bizantijskim isprdcima čiji đedovi prodadoše "veru za večeru" Bizantu ili, tebi miliji naziv, Vizantu.
Jel de...a Husein Kapetan Gradaščević je rođen te 92' isto ? I da Nije ni Bizantiskim ni Vizantiskim nego Bizantijskim eventualno Vizantijskim (moze i Vizantija jer me zaboli kako ces da zoves). A ti pobizantinče malo što ti đed popusi kitu Bizantijsku i sto ti se bakuta u crno zavi nakon dudlanja Bizantijskog jablana, nemas pravo da pricas nikome nista ni o cemu. Ti i ostatak stokice mozete samo da duvate jedan golem i silan.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne sekirajte se vi za Srebrenkin passat,nego za Bakirov audi od 100.000 ojra
Opominje je laktaški klan!
Jao,jao bas mi je zao... Valja sad iz budzeta kupiti novi...
a, daj klix sta ovo objavljujete?! Taman da su je zapalili u autu ....
Sta je danas ovi Pssatima ? Jedni lete a druge se razbijaju.
Svima treba, Jeba ti matre politicaram kradu na svake nacine. Niko nece poneti sa sabom nist kako se rodijo takav ides sa ovog svijeta
Pajseri vec poznati policiji , a tragaju za vlasnicima....
.....baš pajserima.......čudna alatka....a tako malo "dijelova"......
ti neka postena ministrica cim clia vozass
Ona voza Passata, a napadaci Clia..
do mene do mene :D
Napadaci od prije poznati organima(spolnim)gonjenja rep.smrdske!
Jao, sirota ministrica prostornog uredjenja! Od muke veceras necu moci spavati :P
Lijepa i sigurna nasa srpska repubila...Moto koji treba da krasi ovaj propali entitet.
Kupit ce se drugi.ionako ce ga platiti porezni obaveznici.tako da,no sikiriki srebrenka.
Kako će jadnica sad bez Passata :(