Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nabijem ih svu sedmoricu na ovu moju karinu,mamu im ga lopovsku!!!!!
preko bogumila gota srba hrvata muslimana ibosnjaka do elektora
ja sta je bosnjackih elektora u zenici ko cevapa na bascarsiji
radije cu biti srbin neko elektor
podvalom sejdic finci htjeli ste preko manjina pretvoriti srbe i hrvate u apstrakne gradjane neravnopravnije od manjina zato smo mi vas onako kulturno judeohriscanski a posebno proamericki pretvorili u elektore
sta se sikirate imacete dosta elektora u sarajevu
može i gore , ako SDP sa SBB i ovima iz HZ HB I RS ostanu još dvije godine bit će puno gore.
Realno, treba se okrenuti Evropskim i civiliziranim vrijednostima, SDP je konačno na tom putu, dosta stvarno islamiziranje i dijelovanja necivilizirano kako su to radili SDA i njihovi politički istomišljenici. Bravo za SDP.
jest vas ufatila paranoja sad ste idealni za razvlacenje pameti covic i dodik se sastanu zbog dobrog vina i prsuta a vi pomahnitate ne znate ni kud bi ni sta bi sa sobom
Sve one kojima nije do BiH i bošnjaka, koji je dezintegrišu i rzavaljuju mrzim iz dna duše a to baš ovi sa Zlatkom, Čovićem i Dodikom na čelu.
sabur malo ba jarane eto ti se mavena halka oko usta ufatila od mrznje
Nema riješenja sigurno. Opasno je kad Dodik i Čović pristaju na nešto, to sigurno nije dobro za BiH. Kakav je sporazumk potpisao Zlatko i Čović, ko ga je vidio, zašto se neobjavi. Kako je moguće da otvorenog neprijateljstva Zlatko, Čović i Dodik postaju politički partneri, šta je sad dogovoreno na štetu BiH. AVAZ JE NAJVEĆA PODVALA BiH i Bošnjacima. ZLATKO JE NAJVEĆA OPASNOST PO BiH I BOĆNJAKE:
Juče/sinoć održali su poseban sastanak Dodig i Čović, valjda analiza dogovora od prije skoro dvije godine sporazuma SNSD-HDZ. Ili, u prevodu nastavak realizacije dogovora Tuđman-Milošević. Nova, tzv. parlamentarna većina (Lagumdžija-Radončić) nema šta tražiti danas na sastanku. Mogu samo pristati ili prihvatiti zaključke sa jučerašnjeg dogovora. Naravno, sve je to na štetu trećeg (Bošnjaci/Muslimani) i ostalih građanski orijentisanih. Ko ovo ne vidi slijepac je i protiv ove je države.
Ovu\"sedmorku\" treba izvana zaključati, bez mogučnosi wc-a, vode, hrane i naravno bez klima uređaja, sve dok se konačno ne dogovore. Da li će ikada doći bolje vrijeme za narod BiH, ili će nas političari stalno uvjeravati da nam je dovoljno malo NACIONALIZMA s kojim ćemo se mi baviti, a oni nas debelo podkradati.
S E D M O R K A KO PINGVINI USTROJENI , SVAK SVOJU LOVU ZA SVOJU NAFAKU NOVU i LOPOVLUK ! SIKTER !!! Nema goreg i antitemokratskog rezima ko sto je DAYTONSKI SPORAZUM, a to ZNAJU SVI , OD OViH USTROJENIH PINGVINA pa do EU-a, UN-a, politicara i gradjana RBIH-e !!! RBIH-i VRAITI SVOJ LEGITIMNI I JEDINI USTAV A TO-JE USTAV RBIH-e 1992 ! Sve ostalo je TRAGICNA KOMEDIJA ZA OVCE, NARODNE MASE, NEPISMENE I SLJEPE !!! Hocemo DEMOKRACIJU PO SVIM EVROPSKIM STANDARDIMA I ETICI ! Jedan Predsjednik, Jedna Himna, Drzavne Institucije itd ! DOSTA VISE PEGLANJA I UDARANJA PO DRZAVI RBIH-i, SRBO-SM*RDSKE DIKTATURE FASIZMA, SRBO-TOTALITARIZMA I HEGEMONIJE BRBARA SRBA, NJIHOVE SVAKODNEVNE RETORIKE MRZNJE NAD DRZAVOM RBIH-m, BOSNJACIMA NAD KOJIMA SU POCINILI NAJGRE ZLOCINE PROTIV COVJECNOSTI, GENOCIDA, SISTEMATSKA SILOVANJA, ETNICKA CISCENJA, BARBARIJU U KONCENTRACIONALNIM LOGORIMA i KOLONIZACIJU NAD SKORO POLA TERITORIJE SUVERENE DRZAVE RBIH-e ! DOSTA VISE !!!