Komentari (274)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto je najtuznije ovdje je 80% sirotinja
Neka Bosnjo prvo popljuje protest u Tuzli i nadje neku zamjerku, a c*tnici ogrijaju sa ruskim zastavama
Stoka
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
joj da vam hoce sankcije kakve puci
Tuzla ispala gospođa, a Banja Luka drolja.
Sankcije ovim proruskim udruzenjima..eu se mora obracunat odmah sa fasistima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ludjaci
@CIA bio im je i ministar tu, to je onda već zvanična podrška Rusiji. Čisto da znate.
ovaj rat nema nikakvog smisla... Putin se nadmudruje sa zapadom preko nevinih života na obje strane
umjesto da podrže živote ruskih vonjika, koji ginu uzalud... oni podržavaj Putina koji ih šalje u smrt...
Vulin danas bećao je državljanstvo Srbije svakom Srbinu, zajedničke liste za izbore, te - ujedinjenje u "srpski svet". Kreatura koja "ludo voli Ruse" i još luđe mrzi Turke, u Banjoj Luci - makar to nisu prenijeli mediji - nije pominjao agresiju Vladimira Putina na Ukrajinu. Ali su mu usta bila puna "velike Srbije" i pohvala Aleksandru Vučiću. On, hudnik, ni ne zna šta mu sprema šef.
idealna prilika rs preseliti u dombas i lugansk......a ukrainci bujrum
Naebem vam se svima mame
Ja pravoslavne sramote! Ludi Srbi slave klanje svoje braće po veri Ukrajinaca! Da nije sramotno bilo bi smešno! Turci u Tuzli podržavaju pravoslavce u Ukrajini a pravoslavci u Banjaluci su protiv njih! Da sam Srbin umro bih od srama! Sramite se Srbi !!!
Ja ne znam jeli ovaj išta narodnom heroju Petru Đokiću, ako jeste, onda, se čovjeku prevrću kosti u grobu od bruke
pih na sta je 'majka' rusija spala! bez 100000 sene javljajte vise. samo se brukate.
Ne nasjedajte na provokacije, zadržite mir i spokoj...Ovo je mali broj ljudi, ostali ne misle ovako...Jako je bitno da smo svi zajedno , jer mi ništa Evropi ne značilo, vjerujte...Pozz svima ljudima , raznih vjera...
Kakvi su vam to tupave lobanje? Mislite da vam je pala kašika u med sa ovim? Ne zaboravite da vas MMF hrani! podržajete Agresore! Jeste li razmisli prije nego ste krenuli, o ubijenoj djeci Ukraine?!. Znate li da je ovo otišlo u svijet?! Da je vidio i Stoltenberg, i Borel i Von der lajen?!. Kakvu nama poruku šaljete sa ovim?!. Bošnjaci pamet u glavu.
alba33,nije 100 ljudi,nego 100 genocidaša.Nisu oni ljudi.
Agresori i fashisti podržavaju druge agresore i fashiste!
Uvjek na agreorskoj strani