Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekadašnja VRS je najsmiješnija i najjadnija vojska u historiji svijeta. Vece kukavice i strasljivce majke nisu rodile. Imali su sve od naoružanja do ljudstva a malobrojna ARBiH, u početku goloruka, razbila ih ko školjku jaja. Hvala Bogu pa su pravi nesposobnjakovići i strašljivci bili jer smo se zahvaljujući njihovom kukavičluku uspjeli naoružati. Bježali su hitro poput zečeva a vazda iza sebe tone municije i oružja ostavljali.
Tvrtko Kotromanic se krunisao u Milama kod visokog. Bio je kralj Srba jer je dosta današnje Crne Gore i Srbije bilo pod kontrolom Bosanskog kraljevstva. Tvrtka je krunisao djed Crkve Bosanske.
Pojava Srba u današnjoj BiH je počela bježanjem istih od Turskog carstva.