Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stavite ljude u kaveze lakse vam je
@lapi1 ivo je bas pretjerano. ali tako ti bide kad biras proverene patriote
Oni u rs vec jesu fakticki u kavezu
Ocuvanje zdravlja?? Da ljude drze ko stoku zatvorene, da im nedaju nos provirit! Nema to niko pravo da uradi osim djikana, koji se ponasaju prema svom narodu kao prema stoki.
@MileUZeljki mislim da je pravilno stoci
@MileUZeljki Gdje civilizacija ne funkcionise tamo se stavljaju brnjice.
Ja dobila u pm
Debila, nisam dobila :)
Ovo je vec izivljavanje. Bar reci koliko ce trajati tako opresivna mjera
fashizam
Oprostite na smetnji, kada ćete nas sve pozatvarati radi "očuvanja našeg zdravlja"? Čisto sa znam, ubi me neizvjesnost? Unaprijed hvala
Zatvorite sebe, a nas pustite da radimo i živimo. Ionako nema od vas nikakve koristi, paraziti! Od korone nema lijeka, nikoga niste izliječili, samo dižete paniku i uvodite zabrane!
stavite ljude u kaveze lakse vam je
Pametna odluka, treba to svuda uvesti...zato sto stoku kad pustis ne zna da se ponasa po preporuci
@opleti ima i te na zalost. Nista lose nema da covjek izadje proseta bez kontakta s bilo kim. Al onda sjest vani s 10 ljudi rukovat se i ljubit s poznanicima itd jbg ne ide
Maloprije gledam prolazi covjek sa djetetom koje vozi biciklo, pored njih prolazi patrola policije... i.... NIŠTA!
Narod je lud. To im ne mozes ubaciti u glavu da nema druzenja