Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oca im njihovog, zbog brisanja jedne rijeci (nacionalne odrednice) potrosili su najmanje milion maraka narodnih para. Dokle ce narod sutiti?
Znam da se mora od necega zivjeti, ali brate ove vase reklame su samo tako... Chuck Norris je ne moze zatvoriti...
Ako si optimistican onda vjerujes da gore od ovog moze biti. A, ako si pesimista onda vjerujes da gore od ovog ne moze biti.
Bilo kako bilo ljudi oni moraju sastancit ..pa valjda ce past neki dogovor!! A treba biti optimista jer ova smjena vlasti ce sigurno donjeti neke promjene. Gore od ovoga nemoze!!
Zlatko je najveća opasnost za BiH i Bošnjake. Kako pristade na saradnju sa HDZ, SNSD, SDS šta se krije iza toga ,jačanje drćave nije sigurno jer ovi ne pristaju ni na šta što je funkciji jačanja BiH. AVAZ je najveća podvala Bošnjacima, niko ih nije uspio podijeliti , nablatiti i ocrniti od njih.
Samo za veselo drustvo u cosku Mile Dodik i Ronhil Bend http://youtu.be/orDQKhRraMw
vidi u dodika face! original turska faca....
Zašto na pregovorima nema predsjednika Stranke ZAgraBIH i stručnjaka za elektrenergetski kriminal?
http://youtu.be/zVevcSR3q4o
eee brate mili... ovo cijela politicka garnitura a nijedan ne valja... + sad nema opozicije, sad mogu krasti al ovog puta ne moraju se brinuti hoce li ih ko prozivati...
Vecih kriminalaca na jednom mjestu necete nigdje naci,pogotovo ovog sto zida tornjeve dok nasi borci na birou cekaju godinama.bravo drzavo sto si ovo dozvolila da Bog da propala
SDA-petak 13. do veceras ce te biti izbrisani hahahahahahhahahah
Demire vrati se , sve ti je oprošteno hahahaha pa ima li taj čovjek obraz, majke mi ja ne bi mogao na ulicu od stida izaći fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj kakvo smo društvo
Zivko Josilo je uhapsen, jer je previse shrao o nacionalizmu, tako to ide, nemoze se neko vrijedjati ovdje na portalu!
Treba sve ove komunjare i udbaše pohapsit, od Dodika preko Sulje i Kozoyeba do Zlogumdžije, da ovaj narod napokon iz tranzicije pređe u demokraciju!
Dervo 4 President!
Demire DOSTA je, izradio si nas ko levate, Demire ja ti halalit neću