Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Dodik? Nece valjda Zeljka zapjevati: Ne moze nam niko nista..... Samo ludilo i ludilo...........
Podijelite im traktore da lakse bjeze
Kakva ja ovo zahebancija od vojske.treba pod hitno ukinuti OS a formirati armiju bih
@HerrRatko. Djikane imas li danas za kupit kilu ljeba, ćenu bijelog luka i casicu sljive ili si morao odvojiti od PENZIJE 180 markica...da kupis pampers pelena! Aaaaa Sratko!
@zlatanjasmin Nije problem ukinuti vojsku po tebi zlatane-jasmine...samo pripremi celjadi-ukucane, ali ti zadnji u koloni (bar mislim da ti je jasno zasto zadnji) da vas kolju...kao sto su vas klali i 92 godine! Ti ocigledno si i ranije guzicu negdje izvukao..pa bi isad razgulio ako bi zatrebalo! Da si kojim slucajem stvarao vojsku pa i ovakvu kakva jeste sa tri komponente nebi tako baljezgao! (1)
@zlatanjasmin I ovakva kakva jeste daje neku sigurnost gradjana na cijeloj teritoriji BIH! A ti i slicni tebi kojima smeta vojska neka vas u buducnosti brane rusi..englezi...francuzi..valjda ces ostati nekako ziv..da bi opet baljezgao! Smijesan si lik malo je reci! (2)
Klošari koji su juče grad obrukali u olovu trebali su ovdje napast. Ali oni su pobjegli od ovakvih i došli u Sarajevo da ga brukaju
Jel nije neki dan receno da hoce demilitizaciju a svako malo vojna parada.
Srbe je nacijonalisticka fasisticka politika dovela do toga da se odvojila Crna Gora, da danas nemaju Kosovo, Vojvodina samo sto se nije pripojila Madzarskoj, Republika GENOCIDNA Tvorevina zbog zlostavljanja ne srba prjeti joj totalni nestanak.... a Sandjak ce napustiti Srbiju jer je totalno zapostavljen zbog diskriminacije. Ako ovako nastavite niko nece cjeniti srbina. E moji Srbi gdje vam je pamet borite se protiv FASIZMA ostavite ljude, ne srbe na miru.
@IQIQIQ hahah Budalo glupa, profasisticki milov rezim je iskljucio na referendumu sve crnogorce koji zive u Srbiji, takodje su pokrali masu glasova, nesto kupili a vecinu su im obezbedili poturice i albanci, inace se nikad Srpska sparta ne bi odvojila. Kosovo smo stavili pod zastitu UN snaga, ali to vracamo silom uskoro. Srpska je drzava, koja se uskoro ujedinjuje sa Srbijom. TJ uzecemo celu BiH, ko nece, mars na zapad.
Svo to negiranje svega srpskog taj fasizam i rasizam sto vam izlazi iz usta su vas doveli u tu situaciju gde ste danas. Ako vam 90-te nisu bile nauk, nista nece.
@SRJ Nadaju se da ce uci u NATO, pa da tako dobiju unitarnu drzavu. Al nema od toga nista!
@SRJ Necemo mi dirati nato baze, nego Srpska se ujedinjuje sa Srbijom. Drugo, Dusan je zabranio mesanje Sebra sa Vlasima, a to nisu etniciteti, nego drustvene klase, bednice!
Aaa vidi obrijali se cccc
Obezglavljeni kreteni i govna smrdska ustali su bili da obnove Dušanovo carstvo. Srbi su protiv svih onih koji im govore istinu i žele ih barem malo opametiti, a oduševljeni su svakome ko ih još više zaglupljuje, unazađuje i unesrećuje. Žalosno je što su Srbi na civilizacijskom i kulturnom nivou kao prije sto godina. Oni nisu u sukobu sa svijetom, već sami sa sobom, vraćaju se na šajkaču i opanak iz kojih su jedva izašli. Bolesne i zatucane srbende.
@HerrRatko. Dosao bi i herrRatko na obiljezavanje..ali nema jadnikovac za karte do Banja Luke...a i nestalo odavno pampers pelena...nema za promjenit!
@HerrRatko. Dosao bi i herrRatko na obiljezavanje..ali nema jadnikovac za karte do Banja Luke...a i nestalo odavno pampers pelena...nema za promjenit!,
@HerrRatko. Dosao bi i herrRatko na obiljezavanje..ali nema jadnikovac za karte do Banja Luke...a i nestalo odavno pampera pelena...nema za promjenit!
Smijesno kad nikad ne spomene da su ih stranci na kraju spasili, ako historija ne laze ARBiH je bila 10ak km od Banja Luke dok je VRS molila svakog boga da armija BIH nekako prestane mars prema BL