Bošnjački predstavnici
0
U Banjaluci sutra o prefiksu "bosanski"
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ooo, vidim da antifasisticki duh ne jenjava. Bravo Bosnaci i njihova braco Hrvati. Svaka vam cast. Vidim da ste za dom spremni. ;)
Setka se Maks Luburic jasenovcom. zastade pored omanjeg srbina te ga priupita: - A koliko kila imas srbine? - 18 kila, velecasni gospodine Luburicu - odgovori usplahireni srbin - Aaaaaaa, pa smrsaces ti meni, prascicu jedan bucmasti - kroz smijeh ce Maks Luburic. :)
pitanje za sve \"zajebane\" \"srbe\" na forumu: ako vam toliko ne valja rijec bosanski, zasto vam je onda mitropolit DABROBOSANSKI? hocete i to pokusat ukinut, pa da bude samo DABAR ili DABRO? simpaticno je ovo DABRO, nema sta :D
nauci se prvo pisati,svi ste nepismeni!
Zasto bosnjaci intezivno jedu g o vna??? Zato sto je nena istom onom rukom kojom je oprala s u pak pet minuta kasnije pravila pitu!?
Ima sud za ljudska prava u Strasburu,Haski sud pa malce o tome Bosnjaci,ne cekaj vec tuzi! BiH4EVER!
Brod i Kostajnica SRBSKI moraju biti i iemna nositi. Kakve vi POturice veze imate s Bosnom i bosanskim iemnom?? Marsss u Anadoliju turkesien lojavo smrdljive dok iamte jos vremena.
Taj film pogani srpska vise nikad neces gledati. Ali traktorijadu bogami hoces, cak ces i sam ucestvovati u njoj.
nece u tvojoj kuci al ti zivis u DRZAVI BOSNI I HERCEGOVINI! TO NIKAD NE ZABORAVI!
Mozes je nazivati kako kod hoces ali je moja :)) I tamo nema mijesta ni za kakve prefikse bosanski itd...ovo je Srpska. Sto bi rekao Tihic,dok se ne pomirite sa tim,da samo srbi mogu ukinuti Srpsku,nema njenog ukidanja. U Bošnjakistan,pa tamo pravi prefiske koje god hoces,u mojoj kuci neces.
pogledajte pasos! ako ga imate!zivite u REPUBLICI BOSNI I HERCEGOVINI! A ta srpska s kojom se busate u prsa je GENOCIDNA TVOREVINA samo .... Banja Luka,Prijedor,Zvornik,BOsanski Novi,Bosanska Dubica,Bosanski brod,Bosanska Kostajnica,Bosanska Gradiska ma sve to BOSANSKO
Sramota je ovo velika, e moji pravoslavni bosanci nikad pameti necete doci
Ja cu tog dana obavljati naj normalnije funkcije,jutarnje, zaljevacu pesticidima polje iznad bukovice.
cuj pustite nas, :) . ukro mi kliker i ko sada ebo kliker pusti me. vrati kliker pa ili klempa a kliker opet vrasdcen. ili sunetim hahhahha
Mozda geografski jeste u okviru Bosne, ali psihicki ni blizu :)!! Kada dodjes u Zvornik nisi usao u Bosnu, usao si u Republiku Srpsku isto tako i u Gradsci kao i u Brodu!