Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TOOOO EFENDICUUUU TOOOO NE MOZE TI NIKO NISTA SVE SI URADIO CAK I VISS STO SI OBECAOO
ma ja ko pred izbore da navuku norod da glosa opet
Sad ce normalno prica kako se kasni s radovima i to sve, a to sto niko prije nije ni pokusao da obnovi ovaj izuzetno znacajan objekat, to ce se ostaviti po strani. Ko ne bude glasao za Efendica sigurno ima svoje razloge ali sam siguran da ce vecini biti razlog njegovo porijeklo i stranka iz koje dolazi, tako da ona prica o tome da nije bitno ko je ko samo nek' dobro radi je suplja prica za vecinu!
@nenadjebivi Koji bolan moji, sta pricas ti. Je l' mislis na moje iz SDA? Ne smije se niko podrzati (niko od pojedinaca) samo zato sto si odmah neciji i neko je odmah tvoj? Koji su tvoji? Vjerujem SDP!? Pa sto oni bar i za tri godine ne obnovise?
do sad bi se otvorila Klinika Švarcvald
do sad bi se otvorila Klinika Švarcvald
Svaka cast nacelnice. Jos jedan projekat iz programa "Pokrenimo Novi Grad zajedno" se privodi kraju. SVAKA CAST SAMO NAPRIJED.
Sada će se ovdje pojaviti Mirrorce da da svoj sud o ovoj problematici :)
@OtokaBoy A koja si ti zivotinja :D :D