Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi u Bosni, samo nastavite glasati na izborima za vašeg lidera Dodika ❤
On više uradi za BiH nego za RS
Dodik samo levati svoje glasace i islamske Srbe. Dodik ce uvesti Bosnu u NATO, ako ostane na vlasti. Dodik nije na vlast Banja Luku dosao sa ruskim tenkovima, vec americkim.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ajde ne lazite. Naslov vam jedno a tekst drugo. Ispade da je Dodik potpisao pristupnicu u NATO.
Odosmo u hrvatsku
mali buldog dodik samo laje a ne ujeda i radi sve kako gazda (Medjunarodna zajednica) kaze da ga slucajno ne bi uspavala
Samo su Dodo i rahmetli Tito izašli Na poštanskim markicama!
Mile je naš mahalaš ali kad je nešto ozbiljno on to prepozna i potvrdjuje. Alija mahalaš dao rs, Mile mahalaš je ukinuo. Ima smisla. 'AJMO MILE!
Ma Dodik je naš car, njemu je BiH u srcu. Pretvara se da nas ne voli da bi dobio glasove od Bošnjačkih pravoslavaca.
Uvijek sam govorio, Mile će ekonomski i politički satrati rs a BiH uvesti u EU i NATO. Dok u rs-u misle da joj Mile čini dobro svojim nastupima, on lopatom nabacuje zermlju na taj kovčeg na kojem stoji 'Nekadašnja genocidna i sramotna tvorevina rs'. Bravo Mile!
Uvijek sam govorio, Mile će ekonomski i politički satrati rs a BiH uvesti u EU i NATO. Dok u rs-u misle da joj Mile čini dobro svojim nastupima, on lopatom nabacuje zermlju na taj kovčeg na kojem stoji 'Nekadašnja genocidna i sramotna tvorevina rs'. Bravo Mile!
Dodo zguzi.e te u Turskoj
Naravno u Antaliji, Turska kao članica EU :D
.bao vas dodik više bilo bi bolje da ga manje reklamirate šta koga briga za tog kriminalca znamo svi da se savija kako vjetar puše a sutra druga priča kao ko šta je potpisao ja nikad itd itd,
Šengen je prava stvar za nas balkance. Ukinuti granice ali sve i državne i entitetske.
u Antaliji tri Bosnjaka i jedan Srbin
Elektronski potpis čeka 15 godina, PISA anketiranje zabranjeno u RS. Milorad ko po onoj staroj - vidjela žaba da se konji potkivaju pa i ona stala u red.
Ma Dodik je veci turcin i od Dzafketa i Baketa.. Kako on sve po turski, lagano i polako... Hahah Plac!!
Ma sa Srbima se može ja bih ujutru ukinuo granice između BiH i Srbije. Ali bi ukinuo i entitete isto.