Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeleni pokret BIH😂
70 % građana BiH se ponaša liberalno demokratski. Vole popit pivo i otići u kladionicu. Zrinska populacija se voli dotjerati i obući izazovno. Al kad bi sve te građane pitao bili glasali za liberale njih 3% bi reklo da.
90% ne znaju ni sta je liberalizam
DF, SDP, NS
DF pa onda Nasa Stranka
Procitajte odgovore SNSD-a, HDZ-a i djelomicno SDA, pa oni su legendarni. Koliko glup moras biti da za njih glasas?
Nisam pristalica nijedne partije ali objektivno gledano na sve što nam se plasira trenutno od dva zla biraj manje. Po svemu sudeći najmanje zlo bi bio sdp
SDA :)
80% zeleni 75% SDP kod mene 🤣
anketa je legendarna sve sam odgovore davao po željama muslimanski i bošnjački političara ali samo sam stavio za istospolne brakove i izbacilo mi SDS,
to samo govori koliko slabo poznajes sta muslimani i bosnjaci zele.
Prvi mi zeleni BiH
U BiH ko god pobijedi, građanima bude isto! Ne slažem se niti sa jednom političkom partijom, niti ću da glasam! Sve lopov do lopova!
SDA zeli da ljudi ne izadju na izbore. Pa nisu svi isti. jel Zelis da clan predsjednista bude Bakir ili Denis?
@Kamen1Spavac Ne želim da bude niti jedan od njih! Ko god bude, meni je isto a njima i njihovim dupeuvlakačima će biti super, i ako ih izaberu, i ako ih ne izaberu! Sve ghovno do ghovneta!
Kod meme na zadnja četri mjesta: SDA, US, SNSD, HDZ…. Da sam ono normale odgovore. Zašto ovi onda vladaju?
Ma anketa je zabave radi. Meni recimo prvi NB, i mislis li ti da oni imaju nesto drasticno drugaciju politiku od SDA, obzirom da su iz SDA poispadali? Nemaju, nego su ocito jako populisticki predstavili program stranke. A ovo pitanje o dvije skole pod jednim krovom, u odgovorima pise da je SDA protiv ukidanja takvih skola, sto ne odgovara bar javnim nastupima te stranke.
Mene vise brine,a sto niko o tome ne Pise...Odakle toliko glasača u BiH ?? Pa pola BIH,sela nema,gradovi su poluprazni tj manje sredine.. Koji glasaci ? i kad skontamo da nisu htjeli el glasanje,dobijemo zakljucke da nam se smijesi sve isto.
Ne ako svi izađemo mogu 100 000 lažirat ali nemogu milijarde
Za konakovica i Becirovica Hadzija i Doktor nema fuleeee burazereee
Mene samo interesuje kako ovi političari,koji su kandidati na izborima,a koji su uposleni po institucijama od općine pa nadalje i kojima su puna usta naroda,evidentiraju prisustvo na poslu.Da li pišu osmice na poslu,dok su na turneji po našoj lijepoj BiH?
nijedna sve je to hrpa lopova samo dobro rasporedjeni svako sebi napravio stranku cim stolicu uzme taj vise ni soje dijete negleda