Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad se postavlja pitanje ko će tu marihuanu dalje dilati po BiH, jer se to uništiti sigurno neće. A na kraju to bi trebali legalizirati jer ovom narodu je potrebna takva droga da se malo opusti od ovih fašista.
MURJA VALJA DOP
jeli to.neki čaj?
Osta Čović bez vreće novca 😔
Lehanamafi..!
da mi je makar 100 grama
a murija nek duva ionako samo gudru cuva!
da šofer sad ne pobjegne u HR ko Mamić vamo :)
pogrešno pročitao pa kontam odakle sanke u Neumu... :)
kao sto sam vec jednom rekao rvatska posla europejci
Da su zaplijenili tonu uhapsili bi dvije osobe.
Heheh "skunka" heh "evo nasli vamo thaisticka" "evo vamo ima amnezije hejz"
"evo vamo ima khalife kusha"
skank nije marijuana to isto ko kazes bunika je zova
@Trebinje1992 Skunk je samo jedna od stotina sorti kanabisa ili kako je popularno zovu marihuana. Tako imamo i White Widow, Purple Haze, Orange Bud... I sve one kao i skunk se mogu uzgajati i vani po njivama. Ovdje se radi o nepoznavanju materije nadleznih organa koji misle da je svaki kanabis intenzivnijeg mirisa i veceg postitka THC Skunk.
crnogorci glavni postali za drogu...
Trebali ste samo obavjestiti amere da sve prodje glat
Kaže da je za lične potrebe 😅