Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spavaš li mirno Osnova Elektrotehniko?
spavas li mirno fatkicu huse?
AntiQ@ jel to i tebi
Prije nego se počnu pisati neke nebuloze, radi se jednostavno o tome da je uprava ETFa navodno prodala nekadašnju zgradu Steleksa na Skenderiji i tako oprala pare da na fakultetu napravi novu fasadu za 3 miliona KM (i naravno ugradi sebe u tu "transakciju"). Slučaj bio na svim vijestima prije 3 godine, sad se pritajilo....
Sve vojvode i serdari hahahaaa
Turkoviću izdrži !!!
Turković je dobar profa, čovjek fin ima odnos prema studentima, testovi nisu naročito teški za onog ko vježba po malo
jbt uhapsise enesa begovica
Ne bi me čudilo da jednog dana uhapse i muhameda filipivića zbog dilanja !
Ja ne znam kako vas nije stid uzimati u usta evo konkretno Turkovicevu kcerku, djevojka je imala prosjek 9.8 na fakultetu kakav je ETF, i djevojka je bukvalno sve ispite polozila fer i korektno, na ETFU nema magicnih i cudnovatih bodova ni ocjena, sve je transparentno.
Šta je ba ovo pohapsiše sve dojučerašnje ministre, a sve lafo poštena vlast..cccc
Bubica je promijenio regulacioni plan kako bi dogradio sprat više nego je dozvoljeno na zgradi koju iznajmljuje Njemačkoj ambasadi i Evopskoj delegaciji. A izvrsno surađuje i sa Almom Sadović iz Opštine Centar. Čini mi se da joj se izdašno "odužio". Koja je to mafija, ccc
Enes Begovic Bosanac "Kad me pitas koji sam znanac ponosno kazem da sam Bosanac Putnice druze umor te prati u moju Bosnu kod mene svrati bices mi vjeruj najdrazi gost primicu tebe kao brata svog Ref. 2x Putujes svijetom al' Bosne nema ni boljih ljudi nit' lijepsih ženaaaa..."
Nema veze, ipak su to "naši"...
Bubica je kriminalac u rukavicama
evo opet hapse nejač i sirotinju
To Sarajevske Kobre ,ajmooo sad po Bakira ipso Dodika i sve lopove u prdekanu
Ova Burzic se ne sali izgleda, iako je pomalo napadna sa onim svojim teatralnim izjavama za novinare. Samo da se ne ispostavi da ovo radi samo da se docepa mjesta predsjednice Suda BiH, pa da ovi koje je do sada strpala iza resetaka ne budu pustani ko sa trake za par mjeseci.
Ovi su se previše igrali sa strujom. :)