Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠTO NE NAVEDETE IME FIRME!
znaci kad drzava krade od gradjana, nema zakon, a kad gradjani kradu od drzave onda je zakon na djelu.
problem je u tome što je glavni u svemu ovome mesar Lijanović inače ministar poljoprivrede
jos uvijek nisu dostavljeni podaci o poticajima a lijanovic kad god mu se ukaze prilika na svakom mediju prica kako su ti podaci transparentni na web-u ministarstva ko je ovdje lud?
Da li cemo ikada, ali ikada citati nesto pozitivno o Lijanovicu i njegovom ministarstvu, bar jednu pozitivnu vijest. Pa sramota je ko nama rukovodi državom i nekim ministarstvima, ovo je sramota, da sramotnije ne moze biti!
Dobro i šta sad? Hoće li i on kao i Budimir proći (nekažnjeno)? Bravo državo, pravo BH pravosudni sistem!
Kakve ovo ima veze sa Budimirom?! Samo još BUDALI nije jasno da su Predsjedniku pakovali njegovi politički protivnici,u ovom slučaju Tužilaštvo sa zločincem zubcem bi trebali u hapsanu, jer su izvršili klasični državni udar,i opet su predmet istrage politički protivnici!
budimir je nevin....optuznica je bila puna gramatickih gresaka :) ovako ko kod mene ahihihihihhihihihihii
Ne bi me cudilo da se na kraju ispostavi da je to Lijanoviceva firma ili firma nekih njegovih saradnika, cinjenica je da su Lijanovici osnivali i gasili preduzeca po potrebi, a sve u cilju utaje poreza