Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHAHAHAHA e cuj privremeno oduzete?!?!?!?! pa sta ce s njima, vratit ih vlasnicima? kakav kretenizam
Vidi Bosnja kako brane ovu gamad. Morate li biti k'o Srbi pa braniti svoj otpad. Ko da vas je isti mater pravila.
Samo da obavijestim kliksere da je u škutoristanu stanje redovno: šverc, droga i majorizacija.
Samo da informiram kliksere da je u Škutoristanu (potez Lištica-Grude-Ljubuški) stanje redovito: šverc, utaja poreza, droga, bauštelska karta u jednom pravcu prema Zagrebu, tu i tamo se utaji poneki bolešnjački i troprstaški auto i naravno, nepravedna majorizacija.
Već osjetim da je majorizacija malo popustila.
Imam dojavu za sipu,Ravnogorski cetnicki pokret ima par tona oruzja na romaniji i drazevu.Molio bih da se to ispita.
Kakav smo mi jad od drzave, ko nama sve glumi mafiju i sprovodi neku silu fuj.. Za sta se moj otac borio :s da nam ovakvi landaraju po drzavi i pustice ih za mjesec dana i manje samo nama ovako zamazu oci
Sutra ce im nac tenk u stali, sipa podmece oruzije jer nema ni jednog dokaza protiv tih ljudi
Koliko su galame digli, ja sam mislio da ce naci kod njih po nekoliko PAM-ova ili Igli i najmanju ruku. A ono jedan Kalas, nesto rucnih bombi i jedna vazdusna puska....Pa vise bi oruzja nasli da su pretresli i jedno selo na Romaniji.
@Bih zadnjak Opasniji su ovi ko ti,koji pored ociju nista ne vide. Protiv zlocinaca ne smijes pisnut,radi suzivota a? Zato udri po ovim ljudima koji nisu nista uradili.
.....već su oni spremili novu pošiljku.......vjerovatno iz istog vojnog skladišta...........
privremeno se oduzima dok sud ne nalozi sta ce sa njima :d
privremeno oduzete? vratićete vehbijama to nekad?