Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni fakat nejasni oni aplauzi svaku noc. Za sta i koju vrstu dodatnog napora i kome aplaudirate?
@dado888 za one koji se istinski žrtvuju da ovo već jednom stane i u svijetu i kod nas ✌🏻
@dado888 Ni meni ljudi placeni za to nisu volonteri
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Šta i vi novinari zakuhavate. Stvarno se svi drze propisanoga. Nije se hodalo ni prije policijskog casa. Klixovci nema potrebe za ovim.
mediji su to druže, vole prenapuhanost
baš ko i moj stomak
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Konačno? Sutra će bit hoćel' konačno stavit mjesne zajednice u karantin.
Dragi vlasnodrsci nemojte nam blokirati gradove kako bi mogli posijati nase oranoce. Ja nemogu zivjeti na svom selu ali mogu otici na selo i posijati krompir a to nije u mom mjestu prebivalista.
Glupost, logicno je da ne putuje niko ko ne mora, zasto bi trosio vrijeme i izlagao se riziku bez potrebe? Ovo je prenapuhano, slazem se da je opasno po starije ljude i njih trebamo zastititi ne krecuci se, ali stavljati ograde izmedju gradova je bespotrebno..
Ovo je veliki svjeski experiment,socialni i diktature, najavljen od nekog, da vide koliko se moze kontrolisati massa, doslisu u evropu preko 20.000 vojnika iz amerike sa glavama nuklearnim, ali o tim niko ne prica, sve dogovoreno u vagu.amerika i izrael se takmice koce naci antidot protiv koronavirus, ko najde prvi antidot sigurno je i taj sto je pustijo virus, u izraelu 4 godine kako testriaju ovaj virus na zivotinjama
Malo razonode. Nakon sto je u Srbiji izbila afera oko fudbalera koji igraju u Spaniji i Italiji i vidjeni su nakon povratka kako se setaju Beogradom, krenula je policijska kontrola njihovih stanova. Jedan fudbaler zatecen je sa prostitutkom i sad moraju da provedu 28 dana zajedno u karantinu uz strog policijski nadzor 😂😂 da li je ovo najsmjesnija realna stvar koja se desila u ovom ludilu😂
Donja i Gornja Maoča, tamo virusa nema sigurno 🤣
kada ovu mjeru predloži neko od Hrvata onda je to udar na državu...sad je to ok...licemjerje
kada ovu mjeru predloži neko od Hrvata onda je to udar na državu...sad je to ok...licemjerje
Na portalu dnevnog avaza kazu da je 6 umrlo od korone,????ko koga ovdje farba?
Treba pod hitno staviti bar da se zastiti jos malo gradova niko nece za mjesec propasti a ove sto se ne pridrzavaju izolacije samo u satore....
DA STE ZABRINUTI SA SVOJE GRADJANE TO BISTE URADILI ODMAH KAD JE IZBILO U iTALIJI A NE CEKATI MJESEC DANA DA SE OVDJE POJAVI. Trena vas sve vas politicare a i ostale svjetske lidere na sud i da odgovarate za to. A ako to ne moze, najbolje je onda ne ici vise na glasanje i vidjecete sta ce biti.
GDJE SE NASA PIČKICA BAKIR SAKRIO, NEMA GA NIGDJE...DA NIJE U TREZORU???????
Svi cemo pomrti. Ne sekirajte se...
https://webtribune.rs/nemacki-eskpert-zapanjio-svet-nesto-se-ovde-cudno-dogadja-poznajem-koronu-on-se-ne-ponasa-tako-titlovan-video/…
sto je cudno, Zavidovica nema ni na jednoj karti kad je neka pozitiva, uvijek su tu Zepce i Maglaj i glee sad cuda i mi na kartu dospjeli :)