Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god može neka ide, ovdje napretka nema još dugo godina..
zalost od drzave
srbi imaju srbsko drzavljanstvo...hrvati hrvatsko...bosnaci neka uzmu tursko....ili albansko...
Gdje baš sada kada toliko napredujemo. Očito ne slušaju saopštenja Zvizdića i Novalića o preporodu i renesansi BiH.
Bezveze ovaj zakon da se ne možeš odreći ako nisi dobio drugo jer bi postao "Stateless" jer u Njemačkoj "Statelessi" imaju prednost pri zapošljavanju, preko reda stan , džaba pregled kod doktora i još milion povlastica😂
Hjooj kad izbroje za 2018 hahahahhaha🙈🙈🤣🤣. Ko zadnji ostane nek prekontrolise prozore zavrne plin i ugasi svijetlo 🤣
Neka mi Srbi iz RSa odgovore kako to da poturice,ako ih uopšte ima ne uzimaju tursko državljanstvo.
...a pazi ovo, bošnjani pravoslavni se posrbiše i satraše se da dobiju Srbijansko državljanstvo, tu meni nešto ne štima.
turci nikad nisu voljeli bosnjake...zato su vam i dali ime bosnjaci...to sto je alija uspio da napravi neke dobrekontakte sa nekim turcima je nesto drugo...to je zajednicki muslimanski plan a zove se 2020...tada navodno muslimani trebaju krenuti zvanicno na eu...u osvajanje....
Dva naroda u 70 % slučaja mašta o cijepanju zemlje.Politika njihovih ceribaša je prikazati BiH kao nefunkcionalnu i nemoguću .Tu su i Komunjare koje kmeče za propalom SFRJ i potajno se nadaju uskrsnuću iste mada je i budali jasno da se takvo nešto nikada neće desiti.Međutim projekat velikokurčeve politike se oduljio pa privreda trpi.Sve su ovo posljedice toga.
4.365 novih selama iz švicarske he he
vidis dokle je doslo..platis da se odreknes..cini mibse izadje oko 800 KM sve ukupno..ispada da su sretni oni koji imaju priliku !!
Dio plana 100000 radnih mjesta se uspješno provodi.
BiH svojom domovinom osjecaju samo politicari i vjerski sluzbenici. Sta je bila Jugoslavija u odnosu na ovu prciju, Evropsku Somaliju.
Eh, ja sam u Skandinaviji od rata i jos sam tu. Iako rodjen u BiH, nikad pasos uzimao nisam, a Jugoslovenski - koji je bio veoma cijenjen - sam naravno imao. 2002. dobijam Norveski pasos i odricem se drzavljanstva BiH, koje sam dobio rodjenjem. Drzavljanstvo Srbije sam trazio, jer mi je to bila zelja, moralna obaveza i ljubav prema Srpstvu. Majka mi je rodom iz Kraljeva i drzavljanstvo sam dobio bez problema. Kad se nesto voli, to se i zeli.
The Supervisor Šta nas u Bosni boli čomaga za takvim ko što si ti ?Poželiš li nekad sunce da vidiš ,bedo?
Po mom misljenju to su ovi koji Bosnu i ne dozivljavaju kao svoju drzavu tako neka idu, ko im brani. Onaj ko voli Bosnu i ostat ce u njoj :) Nisam ni u jednoj stranci a zaradjujem dobro, isao sam malo na van i ustedio da pokrenem svoj biznis ovdje, za sada je sve ok.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BiH kao geografski pojam. Ne izrecivo lijepa zemlja. Kao političko uređenje, živo sranje.
Bosna je , na žalost, uvijek bila zemlja iz koje se odlazilo .Da nije oružanih agresija svakih 50-ak godina ,danas bi imala 20-ak miliona stanovnika.
BiH nije država BiH je stanje.
na godinu i ja aBd
ovo je postalo evakuacija stanovnistva
ovo je teski poraz .........najtezi poraz BiH politike...........je li vas stid ?
@Norid88 svi koji ovdje zivimo i volimo BiH u interesu je da idemo naprijed....ja ne zelim da odem........nigdje se ne bi uklopila.......ali nije lako ni biti ovdje.......
To je bestidna nacionalistička bagra, ološ i smradine. Kakav stid to je najveći ljudski šljam što postoji. Jedni se tješe da oni drugi odlaze, a istina je da odlaze svi koji imaju šansu da odu i odriču se državljanstva BiH. Ovo su samo neke od posljedica tih politika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)