Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadna srpcad opet ce Hin bacati zivotinjama😄
Baketa, Čovića,Ivanića i kao novu vrstu Dodika na kraju 2017 nećete znati Šta će te od para koliko će turista doći da vidi nove životinja.
najbolje da se zoo smjesti na vrelu bosne, odlican prostor nego da kupe arapi ,mada nemam nista protiv i da arapi kupe znam da bi iskoristili u dobrom a vako samo smece i kurvaluka na svakom cosku
jos pioniska kaska 60 god za zaostalim Beogradom i Zagrebom po pitanju bogatsva zivotinjskog fonda u zoo vrtu. doduse oni nemaju sda.
Neće moći uvijek da se pare. Biće i neparnih perioda.
neka malo pogledaju ispred skupštine kad izađu endemi.
izuzetno rijetka vrsta
Mi smo 1992-95. drzali muslimane al nisu profitabilni nece niko da ih gleda...
Nabavili su lava srbozdera . :))
jupiiii... još više "autohtonih vrsta" koje ćemo držati u zarobljeništvu!