Brojač budžetske potrošnje
0
U 2011. godini potrošeno oko 8,7 milijardi KM
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve se nema, a grah se prdi!
SLABOOO UVIJEK MOZE BOLJE POLITIČARIIII =)))
pa ljudi ne vrjedi komplet BiH sa svim inventarom 8 milijardi...boze dragi pitam se gdje se potrosise ove pare i gdje su otisle....da ovo nije brojac peraca para....E jest nas bog kaznio nemere bolje...
popisao vas brojac pravite firme da mozemo radit
Znateli onu pjesmu kad vrijeme ucini svoje a ljubavi dodje kraj sa vladajucom elitom i onda ti ostane samo da gledas ovaj brojcanik.
e ebiga evo nesto kontam dedo ga je vozo pa stari pa pa ma neka ga mozda i ja nesto sprcim u njemu
8,7 milijardi KM
Kol`ko kemra??
hosli ti kupit ovog keca odo ja
Hahahaha koja gospoda, vec u prvoj sekundi potrosili 282,00 KM... Ovaj mjerac nema dovoljno cicfri za nase politicare ccc
@ Golf I, naspi ulja ako imas, ide i na ulje ;) A sipaj kad je popust, tj. kad popusti paznja onim prodavacima na benzinskoj, ne moze te stici, jos ako je dobro gorivo ;)
ja vise nemam goriva da udarim nikoga
Jedan savjet ovoj raji sto zivi blizu ovog brojaca i dalje samo vi sjedite i gledajte kako se pare trose kad vi neznate . Ha ha ha h haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
ocam getacha 16v nisi me shvatio ali nije ni bitno hos na izbore izlazit
Ma kakvi. Sve je ovo glupost. Ovaj brojac. Treba revolucija, pustite se ovih brojaca.
Brate, samo ti bjezi, jedva te cekaju na baustelu ;) Ali ako imas mu.da dodji mi za koju godinu ovdje sa meckom da se kur.cis, puci cu te ovom svojom dvojkom, stete cu ti napraviti 20.000 pa ces onda vidjeti kakva si bjeda!
neki dan vidim bosu staricu da prosi milijardu na sat treba bjezati odavde