Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dođite u Sarajevo otjerajte ovaj Telemach , em skup em isti filmovi nigdje ništa
OVAAKO DODZE KODNAS UKAFANU IMADZABE PICE
ovo ti je telemach samo u drugom ruhu.... ono, osnujes jednu, i oni sto nece u telemach , idu u drugu.. a isti na kraju ti ishod.. :)
Fala bogu....napokon Telemac bogalji ce da stave normalne cijene ili da nestanu s trzista.....
Zasto ne ponudite pristojan paket interneta bez kablovske bez fiksne bez bez...SAMO INTERNET Pljackasi...zasto narodu ne date mogucnost izbora da sam kreira paket a ne to sto vi nabacate nepotrebnog smeca u vidu kablovske fiksnog isl i sve to masno to naplatite a neki pretplatnici samo net koriste.
Cekamo vas u Sarajevu
plavka se adekvatno obukla
14KM je samo za kablovsku koliko vidim? paket pod ugovorom internet + tv internet brzine 50mbps= 40KM (nakon isteka promotivne cijene) isti taj paket bez ugovora 31,90KM za internet + 14 za tv cijene skoro iste kao u telemachu, internet za nijansu brzi, nista novo niti inovativno
cijene iste kazes ko u telemach.. a sto ne bi.. isto, samo nije za sarajevo nego zenica.. manje para i manja cijena.. ostatak sve slicno ili isto
Ponudite brzi internet od min 40 Mbit/s za 10 KM, sve ostalo vam halalim (fiksni, kablovsku, mobilnu)
Danas je korisnicima potrebna samo internet brza konekcija min 40 Mbit/s a sve ostalo je namet na vilajet. To je isto kao da kupujete hljeb od marku a dobijete besplatno i dvije kifle, sve u paketu po cijeni marke i po.
Ova plavuša raširila noge kao da joj optički kabal treba dole uštekati
@Harry Callahan Koje balvane ima tesko da moze ista da joj dodje do mucenice
neka ima vise operatera tj neka konkurencije odmah manje cijene..
Aco Kabanica je sacekao, nakon sto ga je odbio rahmetli Huso Smajlovic, da ovaj umre i da uz Mirsada Helega i Muberu Pezo kriminalno dodje u sahtove rasvjete gdje ne moze ni BH Telecom. Sad nude optiku drugima da bi zaledili ukradeno, da e ne moze sjeci kad sud kaze svoje. Kriminalna hobotnica iz Srbije kakav crni TXTV to niste napisali da je sponzorisan clanak kad stavljate linkove.. firma iz Srbije i to vrlooo sumnjiva...a poturili jadnice vidi im se na facama isprepadane..
DOBRA OVA U MINJAKU
STETA STO JOJ SE GACE NE VIDE
Hebace ih kucne instalacije koje moraju raditi ukoliko zele da korisniku dodju do stana. Medjutim tu je problem vlasnistva, jer po automatizmu kucna instalacija je vlasnistvo stanara koji, ukoliko zeli, po isteku Ugovora moze promijeniti operatora koji ce koristiti opt.vlakno ovog operatora. Da bi operator imao pravo na kucnu inst., mora se upisati u ZK, sto nece niko od vlasnika stana dozvoliti. Bh Telecomu to ide u prilog...
Time to say goodbye, najjvećem monopolisti u državi.
haleluja
de mi recite kad ćete vratiti Nacionalnu geografiju i FOX i malo prilagoditi cijenu te kablovske .. za 6 godina ste povećali sa 7 na 14 maraka, a niste ništa novo i bolje u usluzi pružili?