Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Supljak da mogu trazit od bosnjackih pretplata finansiranje tv HB
propala rtv
Kad bi SVI Hrvati u BiH poceli placati 📺-pretplatu..BHT i FTV bi imali poras sredstava na racunu za cijelih 7%!!!!
placaju da gledaju koncerte iz 2000 i bolji zivot po 1000put
Ova televizija nema nikakvog smisla. Pošto je RTRS srpska televizija, FTV bošnjačka najbolje da se BHT preimenuje u HBT i postane treći hrvatski kanal. A pretplatu nek plaćaju svi osim Ostalih. Oni svakako gledaju N1
ionako najvise koriste hrvatski jezik, a bosnjaka koji su zaposleni na istoj ima jedan ili nijedan
Treba fino svima poslati opomene i kazne, pa da se plati šta se nije platilo, kazna - izvršenje sudskim putem, pa da vidim što bi pozivali da se nešto ne radi. Hajd' nek pozivaju da se ne plaćaju porezi i druge dadžbine.
@Miles Dyson Gledaj neplatiša.
Da li znaju gospoda iz Javnog RTV servisa da u BiH postoje banke i da se u njima otvori račun ma koji se uplačuje. Znaju li gospoda da je u BiH provedena fiskalizacija. Gospodo daraga INKASATORI to je isto da si rekao utaja poreza oli ti ne izdavanje računa. Pa trenutno se provode akcije takozvane Kasa i Kasa 2 dali je javni RTV servis obuhvačen tom akcijom ako nije zašto nije?
Ta mene je realno televizija bezveze ,loš sadržaj ,nije hd a 2019 godina...al opet mislim da treba dat šansu i uvesti da se preko računa za struju plaća i da se televizija digne na noge uvede bolji sadržaj HD ,utakmice,itd itd
Tvrtko, nešto ću ti iskreno reći: GONI SE ! Pretplatu ne plaćaju građani BiH iz sva tri etnička korpusa jer je rad i djelovanje javnih RTV operatora u BiH katastrofalno, dokazano politizirano i ne ispunjava temeljne uvjete iz međunarodnih i domaćih pravnih akata da bude gledano, a kamoli plaćano. Prema tome: sikter.
O cemu ovaj kvazi novinar.
VjeroJatno već imate plan kako da od takse uzimate i za TV UZP...E neće moći,Tvrle...neće moći...
Pa čujete li šta čovjek priča? To što kaže je pozitivno i treba podržati.
@sandej prepoznao si se i to još i kao narkic bravo za priznanje a sad idi popi lijek pa na spavanje kasno je već za tebe a takve kao ti nisam po podrumima hvato zna se gdje se takvi hvataju.
Evo sad ce
Haha 😂😂
U nekoj normalnoj državi, ovo se ne bi ni govorilo. Opet, pozitivno je ako ništa. Što se tiče državne TV, ako žele da opstanu, morati će debelu reorganizaciju napraviti. Počev od kadra do opreme, moraju napraviti neki plan a ne svako malo kukati na državu i narod.
@queue pravac rvatska onda
Pozivam sve Švabe-Nijemce iz BiH da se izjasne kao Hrvati ili kao katolici. Mrš, nauči razliku između nacionalnosti i vjeroispovijesti. Čuj poziva Hrvate da plaćaju BiH TV, trebao si i Slovence pozvat.
@hihieiii koji ti problem imaš konju pa tako ržeš,ne poznaješ ustav vlastite zemlje,puno si sati markirao drogerašu....očito si iz nacihe iz podruma Holidej ina ,....podrumske nacije....