Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje ti je Mirnese da zadjes svojom ulicom i napravis jedan mali lokalni popis stanovnistva! I onda ga ako te nne mrzi uporedi sa onim predratnim pa nam podnesi izvjesce! Pedercino jedna pokvarena, kako mozes negirati da je Sarajevo danas skoro etnicki ociscen grad!?
S time sto neko kaze ono sto i corav vidi i zna da je tako ne moze se niko uvrijediti. Uvrijedjen je Ajanovic jer ne moze podnijeti istinu.
Mitropolit je rekao istinu. Banja Luka isto tako nije multietnicka. Pa to su cinjenice koje bi i najveci idiot vidio da je tako. Zasto se Ajanovic pravi lud zna najbolje on sam.
Pozivas li prijatelje Bosnjake na slavu? I po cemu si ti Srpkinja. Po imenu i prezimenu. Mitropolit je pravi Srbin. A ne oni sto su \"branili\" JEDAN DIO Sarajeva od Srba. Znamo svi koji dio
Necu o M.Ajanovicu nego o izjavi mitropolita Nikolaja. O DANASNJEM SARAJEVU NEMAM BAS LIJEPO MISLJENJE, ALI MITROPOLIT NIKOLAJ PO MENI NAKON REPORTAZE O STRADANJIMA SRBA U DRUGOM SVIJETSKOM RATU NA BN-TV NEMA AMA BAS NIKAKVO PRAVO DA BILO STO KAZE NA TU TEMU. REPORTAZA JE SACINJENA OD SAMIH LAZI. ZA IZGLED DANASNJEG SARAJEVA U SVAKOM SMISLU NAJVECIM DIJELOM SU KRIVI TI SA MOZGOVIMA KAKAV IMA MITROPOLIT NIKOLAJ.
ma jehbi ti njega, cim su popvi poceli pricati o Sarajevu, da Booogda, da nam nesto ostane.... Ali nema problema, za rat treba dvoje...
Tako je komsija!!!! Ocistili pola Bosne i pola Sarajeva, i sad im malo, hoce i ovih 22% da djele, ..cccccccc........
Kada se govori o Sarajevu i prave poredjenja, onda na danšnje cifre treba pridotate i opštinu Pale, plus dio Dobrinje, plus Lukavica, Vojkovići,...tako ispada da se ništa nije promijenilo, samo što je moj komšija Miloje prodao svoje i otišao za Lukavicu. Ost\'o je dužan kućnom savjetu jer nije plaćao za garažu.
sarajevo nije multietnicko od onog dana kad su srbi protjerani iz njega sad sastav sarajeva je sljedeci i to ce dokazati popis stanovnistva SARAJEVO 250 000 ljudi Bosnjaci 93% Hrvati 4% Srbi 2% Ostali 1% Nazalost ovo je istina mnogo je Srba otisla isto kao i puno Bosnjaka i Hrvata i zbog toga Sarajevo nema vise od 250 000 - 300 000 stanovnika
sta se male vehabijice javljaju sisga popu stoko dosta nam je zelenih balijica peksinava bagro..............
boki, opet se vracamo na moj komentar 17:33,.... procitaj jos jednom..
i cuj ti njega, da mi dokazujemo multietnicnost???????? Pa valjda vi hocete da se odvojite. a bolida ..... ili smo mi vas napali....
kad budemo isti u zrtvama..... i plus toga, Bosnjaci u Srbiji nisu nista uradili...
Odstupa od teme ali šta ću moram odgovoriti.Kuronja vi imate taj memorijalni centar.Zašto onda ne dopustite nama da stavimo običnu spomen ploču na kasarnu Viktor Bubanj?Dokažite multietničnost u praksi!
Ovako bivsi Visokiiii predstavnig W.Petric govori: Oni ne vide koliko je toga urađeno kako bi se rješavali problemi prošlosti. Na šta mislite? - Na puno toga. Uzmite naprimjer Memorijalni centar Potočari. On tamo postoji i nikada se nije desilo da se Memorijalni centar bude meta ozbiljnog napada. Eto kako su srbi dobrice, nisu, cak ni jednom, napali memorijalni centar Potocare...cccc..prave dobrice i vidi se iz aviona da su za suzivot.