Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravoslavci su genocidan narod i svojom genocidnoscu se jos ponose.
kao što je bilo u srebreniciiiiii leta \'95.godine hahahahahaahahahaha
@BRBO sto se mene tice licno, nema potrebe za ukidanjem viza BiH, ali na tvoju zalost i ti i tebi slicni zive u ovoj nam CJELOVITOJ BIH. Na tvoju zalost i ti i tebi slicni cete ici samo do Turske jer postoji zakon o dvojnom drzavljanstvu kada se uvede bezvizni rezim(npr.hajde da sada ero uzme hrvatsko drzavljanstvo :) sto znaci ko je jamio, jamio je. zato nemoj bezveze prosipati suplju kad je i tebi i tebi slicnima sudjena TURSKA !!!
pa kre*enu cim se rodite vi ste koljaci i ubice, mastate o velikoj brbiji al evo v*m g*. hoces referendum, nije problem. Onda ce biti repriza 92 al u obrnutom smjeru i samo obrnut scenario. Da vidimo hoce li uspjeti taj film jer nije vam uspio onaj film. Posto je ovo 2009 svi vjeruju u uspjeh drugog-obrnutog scenaria jer se covjek opameti na onome gdje je pogrijesio pa bi ovaj drugi-obrnuti film bio puno bolji i kraci, slicno dokumentarcu.Samo pocnite pisati Kome se vi pusete vise, nebi vas bilo za 72 sata,
Ceo svet je protiv Srba.
Samo patološku mržnju prema Srbima i svemu što je srpsko.
KAD NE ZNAJU STA CE KUD CE A ONDA ONI UGROZENI :)
Onda su jadni lavovi umrli od trovanja...
@SRBO (ispravka) A kakvu politiku vodi vrh RS-a,dovoljo govori najnoviji potez visokog predstavnika,te prije toga posjete visokih svetskih zvanicnika iz cega je i proizaslo Inzkovo pismo
@SRBO Ne mogu da vjerujem da si ti iz RS,vjeruj mi.Zasto? Pa ti si upravo rekao sustinu problema u BiH,odnosno,ti si upravo dao polazne osnove za razgovor troice lidera za`pristupanje ustavnim promjenama.Medjutim moras se sloziti da gore date izjave druga Milorada doprinose samo razgradnji BiH,nemaju veze sa zdravim umom.On konstanto daje signal MZ da je nemoguce postici dogovor o suzivotu i to mu je program.I male ptice znaju da je drug Radojicic organizovao molitveni dorucak,a znajuci svrhu molitvenog dorucka samo po sebi govori da su na potezu nove igre,izuzev ako u RS-u molitevni dorucak ima drugu svrhu. A kakvu politiku vodi vrh RS-a dovoljno govori kakva politika se vodi u RS-u.Mozda ti i jesi za BiH sa RS-om,ali da li je dug Mile.Zna on da bi i njemu i njegovim pulenima dosao kraj ne samo vladavine,nego i sloboda,kao sto ce se to desiti i mnogim u FBiH
DRUZE MUJO, AKO POGLEDAS MOJ KOMENTAR,ONDA MOZES VIDJETI DA MILETA UOPESTE NISAM NI SPOMENUO. STO SE TICE MILE,BRANKVICA I OSTALIH MAFIJASA,VALJDA CE STRANCI DA IM SUDE U SUDU BIH,TO BI BILO KOREKTNO,PA AKO SU NEVINI(A ZNAMO DA NISU),NEKA DOKAZUJU. SAMO SLABO STA IMA I OD TOG SUDA KOJI DRAGANA COVICA OSLOBODI OD 5(PET)GODINA ROBIJE. IPAK NI SUD BIH NIJE IMUN NA PARE,NAZALOST.
@lazni Pipo ima jedan specijalista za vulgarne deklaracije tj ovaj na slici,,jesil- ti to vulgarni krmku sto krades i moj nik ovdje? U svakom slucaju samo znate krast i vulgarno-smrdet ko tvorovi ubice jedne! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa Domovina!LiLIANUM BOSNICUM! BOSNA4EVER!
Sisam penise po kucama ! Gutam i spermu (osim u vrjeme Ramazana). Zainteresovani neka se jave na mob. !Broj pozat redakciji !!!
imam dojam da bi dodik zrtvovao svakog za svoju guzicu,a sebe ni za kog,glavmi problem ovih politacara na ovim prostorima i jest krast do iznemoglosti,i nipokoju cijenu ne otic s vlasti,pitam se samo dokad ce handrit ove svoje glasacke budale koji su sve bijedniji,a ovi sve bogatiji,u bilo kojoj varijanti oni i njihova djeca nece biti tu,tu ostaju samo njihovi bijedni glasaci, ovdasnji politicari se ionako nista ne pitaju,za sve se pita amerika,ali oni fantasticno zive pljackajuci i busajuci se nacionalizmom i praveci budalama ovaj bijedni narod koji je uz to jos i glup zar nevidite ko sve radi u javnim preduzecima,ministarstvima itd,pitate li se gdje ste vi u prici naprijed maso brojeva
@prosperitet u FBiH jeste narkomanija u porastu, a u RS-u skoro i da je nema, iz prostog razloga jer je 95% stanovnista na teski nepoznatim drogama kad podrzavaju ovog fasistoidnog kriminalca. To stanje svjesti bunila i ludosti je nezapamceno u svijetu.