Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ima Bosne, i Bošnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!"
imam ja sijamskog mačka već dugo godina, kad je on bio još sasvim mali mačić, nije bilo nikakvih bošnjaka, samo neki Muslimani.
hahahahahah macak stariji od nas
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
...dok nisu srbokomunjare dosle i pokrale sve nase slavne begovske familije...
Da i onda su jos toliko drski, bezobrazni i pokvareni da se prepiru kako su oni u Bosni imali 65% zemlje? Otkud robovima zemlja, otkud slugama zemlja, otkud tadasnjim imigrantima koji su skapavali u Srbiji od gladi i koji su od gladi dolazili u Bosnu da dobiju koru kruha, zemlja? Zaradili? Ne, UKRALI!
Sada spajaju sjever i jug
Hoce li Andy i EU uloziti pare da se u Stolcu povrati nacionalna slika od prije rata, sto znaci Bosnjaka najvise u Stolcu, sto je HDZ silom mjenjao, kad su trpali Bosnjake Stolca u logore ili ih masakrirali, kao cetnici u Prijedoru?
Rizvanbegovic, izdao Gradascevica i Bosnu Osmanlijama i Omer Pasi (Mihajlu) Latasu, ortodoksnoj vlaskoj sluzi Osmanlija, koji je lizao dupe Osmanlijama. Izdao Rizvanbegovic Gradascevica i Bosnu, medjutim dosao i njemu Latas na vrata. Zavezao ga za konja i vukao ga po zemlji od Mostara do Bluke. Da nije bilo ovih hercegovackih izdajica, Bosna bi danas izgledala puno drugcije.
pa jel se jadan vratio u mostar pjeske?
Nije crkao je negdje na putu izmedju Mostara i Bluke. Ali Bosna se bunila punih 30 godina protiv Osmanlija. Najveca pobuna protiv Osmanlija na podrucju bivse Jugoslavije. Nikad se vlaski sluga nije toliko bunio koliko je ponosni Bosnjak, kad je Turcin dao bosansku svetu zemlju, vlaskom sluzi na podrucju danasnje Srbije i to nakon sto su izgubili na bojnom polju pa su u Krimskom mirovnom sporazumu sa Rusima, dali vlaskim slugama bosanske prekodrinske teritorije. Osmanlije i njihov pas Latas, tadasnji Ratko Mladic, su tu pobunu u rijekama krvi ugusili, 30 godina kasnije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rizvanbegovic izdajica, koji je zabio svom narodu noz u ledja, Husein Kapetan do groba!!!
Hercegovački begovi Rizvanbegović i Čengić.
Ove reportaže su ubjedljivo najbolja stvar na Klixu. Šteta što opet ima debilnih komentara.
sta je sa nakaradnim krstom koji je izgradjen na starom gradu i koji hodocaste kvazi katolici? sta je sa ogromnim crkvenim tornjem u sred grada sa kojeg pustaju zvonjavu koja probija usi? sta je zaposljVanjem bosnjaka od kojih nijedan ne radi......apatthejd
onda su nakaradne i brojne dzamije koje gradite.a krst je postojao prije tvog islama na ovim podrucijma .pa na stečcima sve sami krizevi
nemam ja nista protiv krsta nego zbog njegove zloupotrebe na racun drugih
Paša mu nije ime, to mu je titula, uozbilijte se malo i zaposlite lektora koji će pregledati tekstove, prije nego ih objavite.
Postuj da bi zaradio poštovanje!
Ali pasa Rizvanbegovic.....vidis da je ime ALI nase
isto koliko je kazuki shimamoto mađarsko.
netacno,koliko znam Ali je ovdje staro 550 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad je grad koji razdvaja Bošnjake i Hrvate nažalost!!
Mislis Bosnjake muslimane i Bosnjake katolike ?
Ne, misli na Balkance.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Napokon dobar clanak. Aferim
Nešto prelijepo za dozivjeti stolac